Video

Αλέξης Γεωργούλης: “Δεν με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές”

Αλέξης Γεωργούλης: “Δεν με επηρεάζουν οι αρνητικές κριτικές”
Αλέξης Γεωργούλης: Ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ ήταν καλεσμένος της Φαίης Σκορδά και τη πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1.

Αλέξης Γεωργούλης:Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσε στην αρχή της χρονιάς η απόφαση του ηθοποιού κι ευρωβουλευτή πλέον, Αλέξη Γεωργούλη, να συμμετέχει και φέτος στο «Your Face Sounds Familiar» που ξεκινάει σε λίγες ημέρες.

Καλεσμένος στο «Πρωινό», ο καρδιοκατακτητής Αλέξης απάντησε χαρακτηριστικά για τα όσα έχουν ακουστεί: «Όταν ένα πρόσωπο έχει διασημότητα γίνεται εύκολος στόχος για πικρόχολα σχόλια Όταν ξεκίνησα σιγά σιγά να γίνομαι διάσημος που δεν έγινε σιγά σιγά γιατί για εμένα ήρθε απότομα με το Είσαι το ταίρι μου, ανέπτυξα ένα μηχανισμό να αφήνω στην άκρη αυτά τα σχόλια… Αν τα σχόλια δεν έχουν σοβαρά επιχειρήματα δεν με ενοχλούν».

«Όταν βγαίνει ένας χείμαρρος σχολίων θετικών ή αρνητικών κριτικών, αυτές επηρεάζουν τους γύρω και αυτό μπορεί να επηρεάσει και εσένα. Οι κοντινοί μου άνθρωποι και ο πυρήνας μου δεν έχει επηρεαστεί από τα σχόλια αυτά» ξεκαθάρισε.

Μάλιστα, όταν η Φαίη Σκορδά επέμεινε λέγοντας πως πολλοί δεν είδαν θετικά ότι συμμετέχει σε ένα τηλεοπτικό σόου κι αναρωτήθηκε αν θα συνέβαινε αυτό στην περίπτωση που έπαιζε σε μια ταινία: «Τα σχόλια που ακούστηκαν δεν είχαν επιχειρήματα, λογική συνέπεια και τα περισσότερα ήταν «τρολιές»… Για εμένα το «Face» ήταν από τις καλύτερες εκπομπές. Και ταινία να γύριζα πάντα θα υπήρχαν σχόλια», είπε.

«Όταν κάποιος εκλέγεται και μπαίνει στη σφαίρα των πολιτικών γίνεται θύμα της ανάγκης των ανθρώπων να ξεδώσουν και να σχολιάσουν» σχολίασε, συμπληρώνοντας ότι τουλάχιστον έτσι γίνει γνωστό το Ευρωκοινοβούλιο!

 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments