Video

Αυτό είναι το video που ανέβασε ο Σάκης Αρναούτογλου και έχει γίνει viral

Αυτό είναι το video που ανέβασε ο Σάκης Αρναούτογλου και έχει γίνει viral
Σάκης Αρναούτογλου: Τον γύρω του διαδικτύου κάνει το βίντεο του μετεωρολόγου από τα χιόνια στην Θεσσαλονίκη.

Σάκης Αρναούτογλου: Σαρώνει τη χώρα εδώ και λίγες ώρες το νέο κύμα κακοκαιρίας, με τον Σάκη Αρναούτογλου να μεταφέρει μέσω των μέσων κοινωνικής δικτύωσης εντυπωσιακές εικόνες με τα χιόνια γύρω από τη Θεσσαλονίκη. Το video που μεταδόθηκε live από τη σελίδα του γνωστού μετεωρολόγου στο Facebook, έγινε αμέσως viral.

Αξίζει να σημειωθεί πως σήμερα η κακοκαιρία θα φτάσει στο αποκορύφωμά της, ενώ από αύριο ο καιρός θα παρουσιάσει βελτίωση. Ο Σάκης Αρναούτογλου στο video τόνισε πως χιονίζει από το Ασβεστοχώρι μέχρι τον Χορτιάτη, ενώ οι αλατιέρες είχαν βγει από νωρίς έξω, με τους δρόμους να παραμένουν ανοιχτοί χωρίς να υπάρξει κανένα πρόβλημα στην κυκλοφορία.

Το video του Σάκη Αρναούτογλου:

Αυτή την ώρα, στην Αττική και συγκεκριμένα στα βόρεια προάστια χιονίζει και ίσως μέσα στη μέρα το «στρώσει». Συγκεκριμένα Πάρνηθα, Πεντέλη και Άγιος Στέφανος έχουν «ντυθεί» στα λευκά. Η λεωφόρος Πάρνηθας έχει κλείσει, από το τελεφερίκ και προς το καζίνο, ενώ στην Εθνική οδό παρατηρούνται προβλήματα από Κηφισιά και προς την άνοδο. Η Νέα Οδός, με ανακοίνωση της, ενημερώνει τους οδηγούς ότι λόγω πλήρους εκδήλωσης έκτακτων καιρικών φαινομένων, όπως αναφέρονται σε σχετική ανακοίνωση της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, τίθεται άμεσα σε ισχύ απόφαση της Τροχαίας για διακοπή της κυκλοφορίας των βαρέων οχημάτων στο τμήμα του αυτοκινητοδρόμου ΠΑΘΕ που λειτουργεί η κοινοπραξία από Α/Κ Καλυφτάκη στο ρεύμα προς Λαμία και προς Αθήνα από την περιοχή της Θήβας.

Η εταιρεία παρακαλεί όλους τους επαγγελματίες οδηγούς να συμμορφωθούν με τις εντολές της Τροχαίας. Παράλληλα, η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διαχείριση των φαινομένων και υπενθυμίζει στους οδηγούς ότι κατά τη διάρκεια εκδήλωσης έντονων καιρικών φαινομένων πρέπει να αποφεύγονται όλες οι άσκοπες μετακινήσεις.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments