Video

“Μάχη” με τα κύματα για το Blue Star Naxos – Εντυπωσιακά πλάνα

“Μάχη” με τα κύματα για το Blue Star Naxos – Εντυπωσιακά πλάνα
Οι ισχυροί άνεμοι που πλέον τις τελευταίες ώρες στο Αιγαίο μετέτρεψαν σε περιπέτεια το δρομολόγιο του Blue Star Naxos.

Τον… Χάρο με τα μάτια τους είδαν οι επιβάτες του Blue Star Naxos, με το πλοίο να πραγματοποιεί το δρομολόγιο του στις Κυκλάδες εν ώρα ισχυρών ανέμων. Η κακοκαιρία που πλήττει τη χώρα τα τελευταία 24ωρα συνοδεύεται εκτός των ισχυρών βροχοπτώσεων και των χιονοπτώσεων σε αρκετές περιοχές και με θυελλώδεις ανέμους.

Τα δρομολόγια των πλοίων σε Ιόνιο και Αιγαίο σήμερα βρίσκονται στον… αέρα, καθώς από χθες πνέουν άνεμοι που αγγίζουν ή και υπερβαίνουν τα οκτώ μποφόρ. Σε ένα από τα χθεσινά προγραμματισμένα δρομολόγια, το Blue Star Naxos βρισκόταν ανοιχτά των Κυκλάδων. Όπως φανερώνει και το παρακάτω βίντεο, το πλοίο βρέθηκε καταμεσής στο πέλαγο να παλεύει με τα κύματα, με τον καπετάνιο να χειρίζεται με απόλυτη ψυχραιμία τη σοβαρότητα της κατάστασης.

Οι επιβάτες του Blue Star Naxos έζησαν μια εμπειρία που δύσκολα θα ξεχάσουν, με τα κύματα να δαμάζουν το πλοίο ανεβάζοντας την αγωνία στα ύψη. Οι εικόνες που καταγράφηκαν από κάμερα από το λιμάνι της Τήνου είναι εντυπωσιακές, με το βίντεο να φανερώνει τη τιτάνια προσπάθεια του καπετάνιου να φέρει εις πέρας την αποστολή του.

Δείτε το παρακάτω εντυπωσιακό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments