Αθλητισμός

Γιάννης Μπουζούκης: Οι εμφανίσεις του φέρνουν μεταγραφή στον Παναθηναϊκό

Γιάννης Μπουζούκης: Οι εμφανίσεις του φέρνουν μεταγραφή στον Παναθηναϊκό
Γιάννης Μπουζούκης: Ο 21χρονος φέτος κινείται σε ρηχά νερά και δεν έχει δικαιώσει τον Γιώργο Δώνη που πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Γιάννης Μπουζούκης: Ο νεαρός ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού κέρδισε πριν από λίγες ημέρες το βραβείο του καλύτερου νέου ποδοσφαιριστή της περασμένης σεζόν στα βραβεία του ΠΣΑΠ. Οι εμφανίσεις του Γιάννη Μπουζούκη την περασμένη σεζόν ήταν εξαιρετικές, με αποτέλεσμα αρκετές ομάδες να έχουν στα ραντάρ τους τον άσο του Τριφυλλιού.

Το νεαρό της ηλικίας του σε συνάρτηση με τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά του που προσφέρουν σε δημιουργία στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού ήταν αρκετά για να γοητεύσουν αρκετούς ευρωπαϊκούς συλλόγους. Όμως τη φετινή σεζόν ο 21χρονος κινείται σε ρηχά νερά και δεν έχει δικαιώσει τον Γιώργο Δώνη που πιστεύει πολύ στις δυνατότητές του.

Τρανό παράδειγμα ήταν η εμφάνιση του Γιάννη Μπουζούκη στην Τούμπα στο παιχνίδι του Κυπέλλου Ελλάδος του Παναθηναϊκού κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε παιχνίδι μεγάλων απαιτήσεων και ανώτατης δυσκολίας, ο νεαρός εξτρέμ του Παναθηναϊκού δεν μπόρεσε να στις απαιτήσεις της θέσης.

Σύμφωνα με το sportime.gr, ο τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα έχει ήδη ξεκινήσει να ψάχνει την αγορά για εξτρέμ, ενόψει καλοκαιριού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments