Αθλητισμός

Τσούμπα Άκπομ: Έγινε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Άγγλο επιθετικό

Τσούμπα Άκπομ: Έγινε κρούση στον ΠΑΟΚ για τον Άγγλο επιθετικό
Τσούμπα Άκπομ: Ευρωπαϊκή ομάδα έκανε κρούση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Άγγλου φορ.

Τσούμπα Άκπομ: Η φετινή χρονιά δεν κυλάει καλά για τον 24χρονο επιθετικό του ΠΑΟΚ. Μπορεί την περυσινή χρονιά ο Τσούμπα Άκπομ να ήταν ο βασικός επιθετικός του ΠΑΟΚ, σκοράροντας κατά ριπάς, όμως φέτος βρίσκεται στη σκιά του του εκπληκτικού Κάρολ Σφιντέρσκι.Ο Πολωνός με τις επιδόσεις του έχει καταφέρει να καπαρώσει τη θέση στη κορυφή της επίθεσης του “Δικέφαλου του Βορρά”, με τον Αμπέλ Φερέιρα να αφήνει για πολλά παιχνίδια στον πάγκο τον Ακπόμ.

Ο Άγγλος επιθετικός προσπαθεί μέσω των προπονήσεων να πάρει περισσότερες ευκαιρίες, ελπίζοντας πως θα ξανακερδίσει τη θέση του βασικού. Το όνομα του 24χρονου πριν από την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου έπαιζε σε αρκετά ρεπορτάζ του εξωτερικού. Όμως στα γραφεία του ΠΑΟΚ έφτασε μόνο μία πρόταση για τον Άγγλο επιθετικό.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες τις μεταγραφικής περιόδου, ευρωπαϊκή ομάδα έκανε κρούση στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ για την αγορά των δικαιωμάτων του Τσούμπα Ακπομ. Η πρόταση δεν έγινε δεκτή καθώς δεν υπήρχε ο χρόνος για να βρεθεί αξιόπιστη εναλλακτική λύση πίσω από τον Κάρολ Σφιντέρσκι.

Σύμφωνα με το sportime.gr, η πρόταση φέρεται να ήταν από τη Σλάβια Πράγας, και δεν έγινε δεκτή, καθώς δεν ικανοποίησε οικονομικά τον ΠΑΟΚ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments