Lifestyle

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το κορμί που κολάζει το Instagram

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το κορμί που κολάζει το Instagram
Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Το γνωστό μοντέλο μπορεί να προκαλέσει πανικό με μια ανάρτηση της.

Έμιλι Ραταϊκόφσκι: Στις μέρες μας και ειδικότερα στα Social Media υπάρχουν πολλές όμορφες γυναίκες. Ωστόσο υπάρχει ένα μοντέλο που κερδίζει εύκολα τον ανταγωνισμό είναι η Έμιλι Ραταϊκόφσκι. Πρόκειται για ένα από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα στον κόσμο. Δεν είναι λίγοι αυτοί που πιστεύουν ότι είναι η ομορφότερη γυναίκα στον κόσμο. Γεννήθηκε στο Λονδίνο από Αμερικανούς γονείς, αλλά πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της στην Καλιφόρνια.

Από μικρή ηλικία έδειξε ότι έχει μια τάση στις τέχνες. Αρχικά, σκηνοθετούσε παραστάσεις για να τις παίζει μπροστά στα μέλη της οικογένειάς της. Η πρώτη της επίσημη συμμετοχή της στο θέατρο, ήταν στο ρόλο της Έλσα, σε μια προσαρμογή του έργου, «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», όπου είχε ανεβάσει το σχολείο της, Repertory Theater School. Αργότερα, το 2004, έπαιξε στις δύο παραστάσεις Harriet Poter και Throne of Applewort, που είχε ανεβάσει το Λύκειο όπου φοιτούσε. Η Έμιλι, πριν ασχοληθεί με το μόντελινγκ, δοκίμασε να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, την υποκριτική και το μπαλέτο.

Σαν μοντέλο ξεκίνησε να εργάζεται  το 2005 όταν σε ηλικία 14 ετών, υπέγραψε συμβόλαιο με την Ford Models. Την ίδια χρονιά, έγινε μοντέλο για τις διαφημίσεις των εταιριών Nordstrom και Kohl’s. Τις τάξεις του γυμνασίου, τις παρακολούθησε στην San DIEGUITO Academy του Σαν Ντιέγκο, ενώ ταυτόχρονα ενεργούσε και ως μοντέλο στο Λος Άντζελες. Το 2006, σε ηλικία 15 ετών ξεκίνησε οντισιόν για τη συμμετοχή της σε σειρές της Disney, αλλά τελικά εμφανίστηκε ως Tasha, σε δύο επεισόδια της τρίτης σεζόν της σειράς του Nickelodeon, iCarly(2009-2010).

Το 2014, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι έπαιξε την Andie Fitzgerald(Άντι Φίτζγκεραλντ), την ερωμένη του Ben Afleck, στη ταινία προσαρμογής του μυθιστορήματος “Gone Girl”. Ένα χρόνο αργότερα, τον Αύγουστο του 2015, κυκλοφόρησε το μουσικό δράμα “We Are Your Friends”, όπου πρωταγωνίστησε η Έμιλι Ραταϊκόφσκι μαζί με τον Zack Efron. Από τον Ιούλιο του 2017, η Έμιλι σχεδιάζει τσάντες μόδας, για την εταιρεία Kooples. Η συλλογή ονομάζεται “Emily By The Kooples”.

Δείτε μερικές από τις καλύτερες φωτογραφίες της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments