Lifestyle

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου δημοσίευσε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία

Σιμώνη Χριστοδούλου: Η σύντροφος του Ανδρέα Γεωργίου δημοσίευσε την πιο τρυφερή τους φωτογραφία
Σιμώνη Χριστοδούλου: Ο Ανδρέας Γεωργίου και η makeup artist είναι πολυ ερωτευμένο ζυγάρι

Σιμώνη Χριστοδούλου: Πριν από λίγες ημέρες, ο Ανδρέας Γεωργίου αποκάλυψε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά, “Καλό Μεσημεράκι”, πως έχει σχέση εδώ κι αρκετό καιρό με την Σιμώνη Χριστοδούλου. Μάλιστα ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως είναι πολύ ερωτευμένος. Το ίδιο βέβαια νιώθει και η Σιμώνη Χριστοδούλου η οποία δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή τους φωτογραφία στο Instagram.

“Είμαι πολύ ερωτευμένος, η Σιμώνη είναι ο άνθρωπός μου, είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου” παραδέχτηκε στον Νίκο Μουτσινά ο Ανδρέας Γεωργίου. Το ζευγάρι συνεργάζονται και επαγγελματικά και παρά το πιεσμένο τους πρόγραμμα και τον φόρτο εργασίας, έχουν ο ένας τον άλλον και φροντίζουν να περνούν και ποιοτικό χρόνο μαζί.

Η Σιμώνη, αυτή τη φορά δημοσίευσε μία πολύ τρυφερή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Intagram. Οι δύο τους βρίσκονται στην Κέρκυρα για τα γυρίσματα και ο Ανδρέας Γεωργίου της δίνει ένα γλυκό φιλί. Όσον αφορά στη λεζάντα της φωτογραφίας, η makeup artist περιορίστηκε σε μια καρδιά, με τη φωτογραφία να μιλά από μόνη της.

Πριν από μια μέρα μάλιστα, ο Ανδρέας Γεωργίου δημοσίευσε ένα βιντέακι που έκαναν στο Tik Tok και που μας αποδεικνύει πως το ζευγάρι αυτό έχει χιούμορ και είναι ευτυχισμένο. Και λιγάκι… “τρελό”. Αλλά εμείς τους απολαμβάνουμε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments