Ελλάδα

Κόρινθος πυροβολισμοί: Τρομερές εικόνες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ [pics]

Κόρινθος πυροβολισμοί: Τρομερές εικόνες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ [pics]
Κόρινθος πυροβολισμοί: Δείτε στιγμιότυπα από την αστυνομική επιχείρηση της ΕΛΑΣ για τη σύλληψη τριών Αλβανών ληστών.

Κόρινθος πυροβολισμοί: Απίστευτες σκηνές με καταιγισμό από σφαίρες, έζησαν κάτοικοι στην αρχαία Κόρινθο, όταν αστυνομικοί επιχείρησαν να συλλάβουν τρεις Αλβανούς κακοποιούς που είχαν διαπράξει ληστείες σε πολλές πόλεις της χώρας.  Από την Μακεδονία που τους είχαν εντοπίσει οι αστυνομικές δυνάμεις αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν επιχείρηση στην Αρχαία Κόρινθο. Μόλις οι αδίστακτοι κακοποιοί το κατάλαβαν έβγαλαν τα όπλα τους και άνοιξαν πυρ εναντίον των αστυνομικών που τους είχαν μπλοκάρει.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι τρεις κακοποιοί, που εμπλέκονται σε ένοπλες ληστείες, πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν τα πυρά, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν οι δύο από τους δράστες. Ο ένας τραυματίας διακομίστηκε στο Θριάσιο και ο δεύτερος στο νοσοκομείο Κορίνθου, όπου και νοσηλεύονται. Σύμφωνα με πηγές από την αστυνομία οι κακοποιοί είχαν στο αυτοκίνητο τους και ένα καλάσνικοφ.

Οι συνεργοί τους αναζητούνται.

Να σημειώσουμε ότι όλα αυτά συνέβησαν λίγες ώρες μετά από ακόμα μία μεγάλη αστυνομική επιχείρηση για τη σύλληψη 44χρονου φυγόποινου, τον οποίο αναζητούσαν για ώρες. Σύμφωνα με το korinthostv, όλα ξεκίνησαν το μεσημέρι της Παρασκευής όταν αστυνομικοί της ασφάλειας και κλιμάκιο της ΟΠΚΕ Κορινθίας, εντόπισαν σε σπίτι στους Αγίους Θεοδώρους τον άνδρα, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν 7 καταδικαστικές αποφάσεις και 2 εντάλματα σύλληψης για απάτες, πλαστογραφία και υπεξαίρεση.

Όταν ο 44χρονος δράστης αντιλήφθηκε την παρουσία των αστυνομικών επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο του, ανέπτυξε ταχύτητα και εμβόλισε περιπολικό της αστυνομίας ενώ μάλιστα κατά την διάρκεια της διαφυγής του οι αστυνομικοί έριξαν πυρά ακινητοποίησης. Ακολούθησαν ολονύκτιες αναζητήσεις με τους αστυνομικούς να τον εντοπίζουν τραυματισμένο το πρωί του Σαββάτου σε σπίτι φίλου του, οποίος συνελήφθη και αυτός για υπόθαλψη.

Δείτε φωτογραφίες από την επιχείρηση της ΕΛΑΣ:

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments