Ελλάδα

Ναύπακτος φαρμακείο ληστεία: Στιγμές τρόμου για φαρμακοποιό

Ναύπακτος φαρμακείο ληστεία: Στιγμές τρόμου για φαρμακοποιό
Ναύπακτος φαρμακείο ληστεία: Οι δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν.

Τον τρόμο έζησε ένας φαρμακοποιός στη Ναύπακτο όταν εισέβαλαν στο κατάστημά του δυο κακοποιοί με σκοπό την ληστεία. Οι δράστες ξυλοκόπησαν τον άτυχο άνδρα ενώ και με την απειλή μαχαιριού άρπαξαν το ποσό των 230 ευρώ που είχε εκείνη την ώρα στο ταμείο και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή με μοτοσικλέτα. Σύμφωνα με την Αστυνομία οι δυο δράστες ηλικίας 42 και 30 ετών αντίστοιχα συνελήφθησαν και σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη ληστειών.

Ειδικότερα, οι δυο δράστες ενεργώντας από κοινού προχθές το βράδυ, μετέβησαν σε φαρμακείο στη Ναύπακτο, όπου ο ένας εισήλθε στο κατάστημα, φορώντας κράνος μηχανής και με την απειλή μαχαιριού και βίας στον ιδιοκτήτη αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 230 ευρώ από το ταμείο και στη συνέχεια διέφυγε με μοτοσικλέτα.

Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπακτίας, ταυτοποίησαν τα πλήρη στοιχεία των δυο Ελλήνων δραστών, τους οποίους εντόπισαν, το μεσημέρι της Παρασκευής και τους συνέλαβαν. Επιπλέον, από την ενδελεχή αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι οι δυο δράστες την 16/01/2020, στην Λυγιά Ναυπάκτου, είχαν διαπράξει με την ίδια μέθοδο, ακόμα μια ληστεία σε φαρμακείο, κατά την οποία είχαν αφαιρέσει 300 ευρώ.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου, ενώ κατασχέθηκε το δίκυκλο που οδηγούσαν ως μέσο μεταφοράς για την τέλεση των αξιόποινων πράξεών τους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments