Ελλάδα

Θεσσαλονίκη νεκρός: Βρέθηκε πτώμα άνδρα δύο μήνες μετά το θάνατό του

Θεσσαλονίκη νεκρός: Βρέθηκε πτώμα άνδρα δύο μήνες μετά το θάνατό του
Θεσσαλονίκη νεκρός: Μάρτυρες μιας αποκρουστικής εικόνας έγιναν οι αστυνομικές αρχές, οι οποίες έπειτα από αίτημα εντόπισαν το πτώμα άνδρα στο διαμέρισμα του σπιτιού του δύο μήνες μετά το θάνατό του.

Θεσσαλονίκη νεκρός: Την εικόνα του πτώματος ενός 63χρονου άνδρα εντόπισαν οι αστυνομικές αρχές της Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Παρασκευής στην οικία του, στην οδό Ανδρέα Κάλβου. Ο άτυχος άνδρας βρέθηκε στο σπίτι του σε κατάσταση προχωρημένης σήψης έπειτα την αναζήτηση του γιου του, ο οποίος είχε χάσει την επικοινωνία μαζί του εδώ και αρκετό καιρό.

Ο γιος του θύματος προσπάθησε να βρει τον πατέρα του, ωστόσο τελικά η εικόνα αυτή θα μείνει βαθιά χαραγμένη στο μυαλό του. Ο 63χρονος άνδρας βρέθηκε εντός του σπιτιού του νεκρός σε προχωρημένη σήψη, με τις αστυνομικές αρχές αμέσως το βράδυ της Παρασκευής να φθάνουν στο σημείο διαπιστώνοντας και οι ίδιοι το γεγονός.

Η αστυνομία αφού πρώτα ταυτοποίησε τα στοιχεία του 63χρονου εν συνεχεία ξεκίνησαν τις έρευνες προκειμένου να αποκαλυφθούν οι λόγοι που οδήγησαν αυτή τη κατάληξη του συμβάντος. Σύμφωνα με τις πρώτες εκθέσεις ο θάνατος του 63χρονου πιθανότατα να μην προήλθε από εγκληματική ενέργεια, με όλα τα στοιχεία να μαρτυρούν παθολογικά αίτια.

Ο γιος του θύματος βρίσκεται σε κατάσταση σοκ, καθώς η σκληρή εικόνα του πατέρα του σε προχωρημένη αποσύνθεση δύσκολα βγαίνει από το μυαλό του. Ο άτυχος άνδρας έμενε μόνος του σε σπίτι στη Θεσσαλονίκη, με τον γιο του να έχει αραιή επικοινωνία μαζί του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments