Τεχνολογία

Αλλάζει εντελώς η όψη του Facebook

Αλλάζει εντελώς η όψη του Facebook
Tο Facebook ανακοίνωσε αλλαγές στην εμφάνισή του. Γίνεται πιο minimal και θα έχει επιτέλους επιλογή dark mode.

To Facebook κάνει συχνά πυκνά μικροαλλαγές, όμως έφτασε η ώρα, το δημοφιλές social media να προχωρήσει στις μεγαλύτερες αλλαγές που έχει πραγματοποιήσει εδώ και χρόνια. Στόχος της εταιρίας είναι να κάνει την εμπειρία του χρήστη πιο εύκολη κι απλή.

Συγκεκριμένα, το Facebook ανακοίνωσε αλλαγές στο περιεχόμενο του κοινωνικού δικτύου ώστε οι χρήστες να εκφράζονται πιο ελεύθερα, αλλά επισήμανε πως θα υπάρξουν κι άλλες αλλαγές που ίσως εκνευρίσει κι άλλους. «Αυτή θα είναι η αλλαγή που θα κάνουμε και πιστεύω ότι θα εκνευρίσει πολλούς ανθρώπους. Αλλά, ειλικρινά, η παλιά προσέγγιση εκνεύριζε πολλούς επίσης. Οπότε ας δοκιμάσουμε κάτι διαφορετικό», είπε ο Ζούκερμπεργκ.

Το Facebook μάλιστα έχει επιλέξει από τώρα ορισμένους χρήστες, οι οποίοι έχουν αποκτήσει ήδη πρόσβαση στη νέα όψη του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Η νέα αρχική σελίδα, λοιπόν, θα είναι πολύ πιο απλή και minimal, ενώ θα έχει και περισσότερες λειτουργικές δυνατότητες για τους χρήστες. Η μεγαλύτερη και πιο… ριζοσπαστική αλλαγή όμως είναι ότι πλέον το Facebook θα έχει τη δυνατότητα dark mode, θα μαυρίζει δηλαδή το φόντο του κατά τις βραδινές ώρες και να είναι πιο ξεκούραστο για τους χρήστες. Επιπλέον, θα υπάρξουν και κάποιες αλλαγές στην πλοήγηση και τη ροή των ειδήσεων.

Δείτε εδώ όλες τις αλλαγές που θα έρθουν σύντομα και στο δικό σας προφίλ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments