Αθλητισμός

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στο Περιστέρι οι “Ερυθρόλευκοι”

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Φουλ επίθεση στο Περιστέρι οι “Ερυθρόλευκοι”
Ατρόμητος Ολυμπιακός: Η παραμονή στην κορυφή της βαθμολογίας για τον Ολυμπιακό περνά σήμερα από το Περιστέρι, εκεί που η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς καλείται να ξεπεράσει με επιτυχία το εμπόδιο του πάντα επικίνδυνου Ατρόμητου.

Ατρόμητος Ολυμπιακός: Το μεσοβδόμαδο 0-0 στην Λαμία και η αναμέτρηση για το πρώτο σκέλος της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Ελλάδος προβλημάτισε τον τεχνικό του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς. Ο Πορτογάλος όλες τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις έδωσε έμφαση στα τελειώματα περιμένοντας πως οι ποδοσφαιριστές του στα επόμενα παιχνίδια θα επιστρέψουν στην αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα.

Την ευκαιρία να δει άμεσα αποτελέσματα θα έχει σήμερα ο Μαρτίνς, με τους “Ερυθρόλευκους” να δοκιμάζονται στην έδρα του Ατρόμητου. Οι Πειραιώτες θα επιδιώξουν να φύγουν με το “διπλό” από το Περιστέρι προκειμένου να διατηρηθούν μόνοι πρώτοι στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μπροστά από τον δεύτερο ΠΑΟΚ.

Τα αγωνιστικά πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς για τον σημερινό αγώνα με τον Ατρόμητο

Ο Μαρτίνς προσανατολίζεται σε ένα αρκετά επιθετικό σχήμα τοποθετώντας τον Σουντανί πίσω από τον πρώτο σκόρερ του πρωταθλήματος, Ελ Αραμπί. Αναλυτικά, την «ερυθρόλευκη» εστία θα υπερασπιστεί ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ελαμπντελαουί, Σεμέδο, Μπα και Τσιμίκα. Στον άξονα θα παίξουν ο Γκιγέρμε και ο Μπουχαλάκης, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μασούρας και ο Βαλμπουενά. Ο Σουντανί θα παίξει ως κρυφός κυνηγός, πίσω από τον Ελ Αραμπί.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αλέν, Τζολάκη, Γκασπάρ, Παπαδόπουλο, Σισέ, Καμαρά, Καφού, Ξενιτίδη, Φορτούνη, Εμρέ Μορ, Λοβέρα και Χασάν. Εκτός έμειναν οι Μπρούνο και Χριστοδουλόπουλος, όπως και οι Ραντζέλοβιτς και Τοροσίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments