Lifestyle

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Περιμένουν το πρώτο τους παιδί
Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Σε πελάγη ευτυχίας πλέει το λαμπερό ζευγάρι, καθώς όπως έγινε γνωστό σε λίγους μήνες θα κρατούν στα χέρια τους το πρώτο τους παιδί.

Λένα Δροσάκη Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Ευχάριστα φαίνεται πως είναι τα νέα για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την αγαπημένη του, Λένα Δροσάκη, αφού σ΄μυφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας Reallife και το ρεπορτάζ της Αλεξάνδρας Αντωνίου, οι δυο ηθοποιοί πρόκειται να αποκτήσουν το πρώτο τους παιδάκι.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μετρά ένα χρόνο κοινής πορείας και ανυπομονεί για τη στιγμή που θα κρατήσει στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η μέλλουσα μανούλα είχε συμφωνήσει να πρωταγωνιστήσει στην παράσταση «Ματωμένος γάμος», που πρόκειται να δούμε στο Δημοτικό Θέατρο του Πειραιά σε σκηνοθεσία του Νίκου Διαμάντη, όμως στη συνέχεια ακύρωσε τη συμμετοχή της λόγω του χαρμόσυνου γεγονότος με την Ευγενία Δημητροπούλου να παίρνει τον ρόλο της «Νύφης».

Να θυμίσουμε δε, πως ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, που αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στο έργο «Προσωπική Συμφωνία» στο «Από Μηχανής Θέατρο», εκφράστηκε ανοιχτά με πολύ τρυφερά λόγια για την αγαπημένη του, όταν στις αρχές του χρόνου ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα κολάζ με φωτογραφίες τους μαζί με ένα ποίημα του Γιώργου Σεφέρη.

Ενώ λίγο καιρό πριν, σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού ανέφερε πως η Λένα Δροσάκη είναι η γυναίκα της ζωής του ενώ άφησε και κάποια υπονοούμενα πως της έχει κάνει ήδη πρόταση γάμου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments