Lifestyle

Πένυ Αγοραστού: Η θέση της στη κορυφή

Πένυ Αγοραστού: Η θέση της στη κορυφή
Πένυ Αγοραστού: Η ταλαντούχα ηθοποιός είναι ο λόγος που τα βράδια μας ξεκινούν από το τηλεοπτικό πρόγραμμα του Alpha.

Πένυ Αγοραστού: Από αεροσυνοδός ξεκίνησε… η υποκριτική την κέρδισε! Αυτό βέβαιο ήταν το καλύτερο δώρο για τον ανδρικό πληθυσμό καθώς αν είχε παραμείνει ως αεροσυνοδός τότε η ομορφιά της θα παρέμενε μονάχα στα ταξίδια και τους αιθέρες. Η Πένυ Αγοραστού ήρθε για να μείνει και με σταθερά βήματα να κατακτήσει την υποκριτική, την μεγάλη της αγάπη.

Η κοκκινομάλλα γοητεύει με την παρουσία της στην καθημερινή σειρά του Alpha “Έλα στη θέση μου” αναλαμβάνοντας εκεί τον ρόλο της γραμματέα της εταιρείας. Η Πένυ ωστόσο έχει και παρελθόν στη τηλεόραση, καθώς όσοι θυμούνται δεν θα την ξεχάσουν ως ρεπόρτερ του Alter και της εκπομπής της Φαίης Σκορδά “Πολύ Μπλα Μπλα”.

Έχει συμμετάσχει στη διαφήμιση κινητής τηλεφωνίας με θέμα «Ο δολοφόνος με το πριόνι» και στην τηλεοπτική καλοκαιρινή καμπάνια γνωστής πορτοκαλάδας. Σε ένα ταξίδι με τις φίλες της στην Ολλανδία ένας παραγωγός την είδε στο δρόμο και της πρότεινε να παίξει στο διαφημιστικό γνωστής εταιρίας καφέ. Το δέχτηκε, και μάλιστα πληρώθηκε πολύ καλά για μόλις τέσσερις ώρες γύρισμα στο κέντρο του Άμστερνταμ. Η Πένυ Αγοραστού είναι η ήρεμη δύναμη της νέας γενιάς, η κοκκινομάλλα που ήρθε για να μείνει και να βάλει τον ανδρικό πληθυσμό στη διαδικασία να δει καθημερινό σίριαλ.

Έχετε διαφορετική γνώμη

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments