Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [09/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις της Κυριακής [09/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (09/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Κυριακή (09/02/20).

κριός

Μπορεί να μη δεις ευγενικά την προσπάθεια του εραστή σου να διεκδικήσει στη σχέση σας, όταν πιστεύεις πως είσαι αυτή που πρέπει να εισακουστεί. Ωστόσο, είναι απαραίτητο να συνδεθείς με το λεπτό χειρισμό της δυναμικής εξουσίας των σχέσεων τώρα, επειδή δεν πρέπει να σκέφτεσαι πως όλα σχετίζονται με το ποιος είναι ή δεν είναι «υπεύθυνος». Η σημερινή πανσέληνος θα σου το ξεκαθαρίσει. Προσπάθησε να δεχτείς πως η επιθυμία του εραστή σου για έλεγχο, είναι σημάδι αυτοπεποίθησης κι όχι αδυναμίας.

ταύρος

Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει τα συναισθηματικά σου θεμέλια. Αυτό θα οδηγήσει τον αγαπημένο σου, να δει μια πλευρά σου, που δε βλέπει συχνά ή ίσως δεν έχει ξαναδεί. Θα είσαι επιρρεπής στην απελευθέρωση του θυμού σου, αντί για το χαλαρό καλοσυνάτο στυλ σου. Ένα ξεχωριστό ζήτημα μπορεί να υπάρχει γύρω από την επιθυμία σου να θέσεις κάποιους περιορισμούς στο ταίρι σου. Προσπάθησε να κάνεις μια τέτοια κίνηση και θα δεις μια πλευρά του συντρόφου σου…που δεν είχες ξαναδεί ποτέ!

δίδυμοι

Η σημερινή παθιασμένη πανσέληνος επηρεάζει την επικοινωνία σου. Σε προτρέπει να μιλήσεις μέσα από την καρδιά σου κι ενδεχομένως με έναν τρόπο που ίσως να μην έκανες στο παρελθόν. Θα υιοθετήσεις μια σοβαρή προσέγγιση και θέλεις να είναι ξεκάθαρα τα λόγια που θα πεις στον αγαπημένο σου. Μίλησε ανοιχτά, με αγάπη και καλοσύνη, και θα διαπιστώσεις ότι αυτά που θα πεις, θ’ αντηχήσουν βαθιά μέσα του!

καρκίνος

Αν φανεί ξεκάθαρα πως έχεις εστιάσει υπερβολικά στις ανάγκες του αγαπημένου σου, τότε η σημερινή πανσέληνος θα σε υποχρεώσει, σ’ έναν ελαφρώς άβολο έλεγχο της πραγματικότητας. Αυτή η σεληνιακή επιρροή στοχεύει στην αυτοπεποίθηση και την αυτοεκτίμησή σου και σου υπενθυμίζει ότι αξίζεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις από το ταίρι σου. Οφείλεις στον εαυτό σου το δικαίωμα στη συναισθηματική χαρά – και τώρα, είναι μια εποχή που επιτέλους θα μιλήσεις και θα το ζητήσεις!

λέων

Η γενναιοδωρία του Λέοντα δεν γνωρίζει όρια, αλλά η Πανσέληνος στο ζώδιό σου μπορεί να σου θυμίσει ότι υπάρχουν όρια στο πόσα μπορείς – ή πρέπει – να συνεχίσεις να δίνεις. Όπως και στο γεγονός πως ο εραστής σου, μπορεί να σου ανταποδώσει ακόμη περισσότερα απ’ όσα προσφέρει. Μπορεί να νιώθεις πολύ ευάλωτη, αλλά αυτό μπορεί να είναι απαραίτητο για να ανοιχτείς στον αγαπημένο σου, με τον τρόπο που πρέπει. Αν το χειριστείς σωστά, τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος για να μην ενισχυθεί υπέροχα ο δεσμός σου.

παρθένος

Ήρθε η ώρα για θεραπεία. Ό, τι πλήγωσε την καρδιά σου στο παρελθόν, πρέπει να αντιμετωπιστεί και να λυθεί. Η σημερινή πανσέληνος επηρεάζει την ανάκαμψη και σου υπενθυμίζει ότι η αναγνώριση αυτών που σου προκάλεσαν πόνο στο παρελθόν, είναι το πρώτο βήμα για να προχωρήσεις προς το παθιασμένο δυναμικό σου. Ίσως δεν έχεις συνειδητοποιήσει, πόσο μεγάλο εμπόδιο είναι αυτή η επιρροή στα ερωτικά σου θέματα… μέχρι να απελευθερωθείς τελικά από αυτήν.

ζυγός

Με μια πανσέληνο που επηρεάζει τους μακροπρόθεσμους στόχους σου αυτή τη στιγμή, θα νιώσεις μια εξαιρετικά δυνατή ώθηση να ζητήσεις περισσότερη προσοχή από τον αγαπημένο σου. Θα εστιάσεις στην άμεση ικανοποίησή σου, αλλά θα πρέπει να ξεχωρίσεις αυτά που είναι απαραίτητα για σένα. Ωστόσο, θα πρέπει να φέρεις ισορροπία στην ερωτική σου ζωή. Να θυμάσαι, πως δεν γίνεται όλες οι συζητήσεις που θα κάνεις με το ταίρι σου, να αφορούν μόνο εσένα και τις ανάγκες σου.

σκορπιός

Η σημερινή πανσέληνος θα σε βοηθήσει, να προσπαθήσεις να είσαι αυτή που προσφέρει λύσεις σ’ ένα πρόβλημα…κι όχι αυτή που δημιουργεί προβλήματα στα ερωτικά σου. Η προθυμία σου να κάνεις μια θετική στροφή και να κρατήσεις διαφορετική στάση, θα εντοπιστεί από το ταίρι σου. Θα εκπλαγείς επίσης, από το πώς ένα νέο επίπεδο κοινής ανοιχτής σκέψης θα σε βοηθήσει να κατανοήσεις τη βαθιά σύνδεση με το ταίρι σου. Όπου υπάρχει μεγάλο βάθος και ουσία σε μια σχέση….εκεί υπάρχει και περίσσιο πάθος!

τοξότης

Η επιθυμία σου να επιδιώξεις υψηλότερους στόχους στα ερωτικά σου, θ’ αυξηθεί ή θα ενταθεί αυτή τη στιγμή, εξαιτίας της σελήνης, που επηρεάζει την αίσθηση της περιπέτειας. Αν αυτό που θέλεις είναι μια γρήγορη αύξηση αδρεναλίνης, τότε δεν είναι σε καμία περίπτωση αδύνατο να το πετύχεις. Έχεις μπόλικη παθιασμένη ενέργεια, που συνδυάζεται εξαιρετικά με την ακόρεστη όρεξη για διασκέδαση με το αντικείμενο του πόθου σου. Οι μόνοι περιορισμοί που υπάρχουν σχετικά με την εμπειρία των συναρπαστικών προσφορών, είναι αυτοί που δημιουργείς εσύ.

αιγόκερως

Αν τα κοινά οικονομικά θέματα είναι πηγή απογοήτευσης στη σχέση σου, τότε να είσαι σίγουρη, πως αν προσθέσεις στο μίγμα και τις συναισθηματικές σου ανασφάλειες, τότε θα δημιουργηθεί περισσότερο δράμα. Οι ρομαντικές συνθήκες ή οι σχέσεις σου, θα βιώσουν αναταραχή ενώ η Σελήνη στοχεύει στους κοινούς σου πόρους. Απέφυγε να βάλεις το κεφάλι σου στην άμμο ή να αγνοήσεις όσα πρέπει να λυθούν. Αν υιοθετήσεις μια σοβαρή προσέγγιση, θα βρεθείς σε καλύτερη θέση.

υδροχόος

Η ερωτική σου ζωή ή η σχέση σου, θα απαιτήσουν πολύ από το χρόνο σου, χάρη στην πανσέληνο, που επηρεάζει τις σχέσεις και τις δεσμεύσεις σου. Ωστόσο, όσο κι αν επιθυμείς μια απόμακρη στάση σε ό,τι συμβαίνει, θα σου γίνει ξεκάθαρο, πως πρέπει να είσαι πιο πειθαρχημένη για να καταφέρεις να δεις την πρόοδο που επιθυμείς στο δεσμό σου. Αυτό μπορεί να φαίνεται πεζό, αλλά μια υγιής δόση ρεαλισμού θα σε βοηθήσει να δεις ρεαλιστικά, τη σχέση σου.

ιχθύες

Παρόλο που η σημερινή πανσέληνος ίσως σε ενθαρρύνει να επικεντρωθείς περισσότερο στα εργασιακά σου, να ξέρεις πως θ’ αντιμετωπίσεις σύντομα μια πραγματικότητα στη σχέση σου. Αυτό σε υποχρεώνει να διατηρήσεις τις ισορροπίες ανάμεσα στα ερωτικά σου και τις επαγγελματικές σου φιλοδοξίες. Αν χρησιμοποιήσεις όμως την έμφυτη φαντασία σου, θα καταφέρεις να λύσεις όλα τα προβλήματα.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments