Ελλάδα

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με δίκυκλο – Νεκρός ο 54χρονος δικυκλιστής

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Σφοδρή σύγκρουση φορτηγού με δίκυκλο – Νεκρός ο 54χρονος δικυκλιστής
Θεσσαλονίκη τροχαίο: Το δυστύχημα συνέβη το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Λαγυνών στη Θεσσαλονίκη.

Θεσσαλονίκη τροχαίο: Τα θανατηφόρα δυστυχήματα δεν έχουν τέλος στους δρόμους της συμπρωτεύουσας, ο λόγος αυτή τη φορά για έναν οδηγό μοτοσικλέτας που έχασε τη ζωή του το απόγευμα της Κυριακής 9 Φεβρουαρίου στην Εγνατία Οδό, στο ύψος της διασταύρωσης Λαγυνών στη Θεσσαλονίκη. Σύμφωνα με πληροφορίες ένας 54χρονος τραυματίστηκε θανάσιμα όταν το δίκυκλό υπέστη σφοδρή σύγκρουση με τράκτορα προπορευόμενου φορτηγού, το οποίο οδηγούσε ένας 46χρονος αλλοδαπός. Στο σημείο έπειτα από κλήσεις που δέχτηκαν βρέθηκαν αστυνομικές δυνάμεις άλλα και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον άτυχο άνδρα. Επιπλέον, τα  ακριβή αίτια του δυστυχήματος ερευνά το Τμήμα Τροχαίας Λητής.

Παράλληλα και στην Κέρκυρα συνέβη ένα ανάλογο περιστατικό με έναν 53χρονο μοτοσυκλετιστή, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη με αποτέλεσμα να βρει ακαριαίο θάνατο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο οδηγός της μηχανής βρισκόταν στο δυτικό τμήμα της Κέρκυρας, όταν στο 6ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Κέρκυρας – Παλαιοκαστρίτσας έχασε τον έλεγχο της μηχανής του κάτω από μέχρι στιγμής αδιευκρίνιστες συνθήκες. Αμέσως στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του  ΕΚΑΒ, με τους γιατρούς να τον μεταφέρουν άμεσα στο νοσοκομείο της πόλης της Κέρκυρας, εκεί όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του άτυχου άνδρα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments