Lifestyle

Χριστίνα Στεφανίδη: Έρωτας κεραυνοβόλος

Χριστίνα Στεφανίδη: Έρωτας κεραυνοβόλος
Χριστίνα Στεφανίδη: Από την ημέρα που τη γνωρίσαμε - να ναι καλά τα βραβεία Playmate - έμεινε βαθιά χαραγμένη στη συνείδηση των ανδρών.

Χριστίνα Στεφανίδη: Πόσο τυχερός μπορεί να είναι ο Γιώργος Λέντζας; Ο γνωστός παρουσιαστής το τελευταίο διάστημα ανήκει στους πιο ευτυχισμένους άνδρες της χώρας, καθώς στο πλάι του βρίσκεται η εκρηκτική Χριστίνα Στεφανίδη. Η μελαχρινή καλλονή έγινε γνωστή το 2010 όταν και πήρε μέρος στα βραβεία Playmate και από τότε με σταθερά βήματα κατέκτησε τη κορυφή πραγματοποιώντας φωτογραφήσεις που δεν ξεχνά κανείς!

Η Χριστίνα ανήκει στο κλαμπ με τις μελαχρινές που μένουν χαραγμένες στο μυαλό με την πρώτη ματιά. Το σαγηνευτικό της βλέμμα σε συνδυασμό με τις εκπληκτικές της αναλογίες προκαλούν ίλιγγο στον ανδρικό πληθυσμό που όταν ξεκινάει να κατεβαίνει το προσωπικό της instagram παγώνει ο χρόνος.

Η μελαχρινή καλλονή θυμίζουμε πως στο παρελθόν είχε μακροχρόνια σχέση με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Κονέ, με τον οποίο έμεναν μαζί για μερικά χρόνια στη γειτονική Ιταλία. Εκεί απέκτησε και τη φινέτσα, με τη επιστροφή της στα πάτρια εδάφη να συνοδεύεται από μια άλλη πτυχή του ταλέντου της. Το τελευταίο διάστημα η Χριστίνα κλείνει ολοταχώς στην υποκριτική, με τους θεατές να απαθανατίζουν μια εκπληκτικής ομορφιάς περσόνα που δεν έχει κανένα πρόβλημα να τσαλακωθεί.

Όμως επειδή τα λόγια είναι περιττά, ας περάσουμε στην εικόνα

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments