Video

Άγριες Μέλισσες spoiler: Γιατί ο Θωμάς παρατάει την Ελένη στην εκκλησία

Άγριες Μέλισσες spoiler: Γιατί ο Θωμάς παρατάει την Ελένη στην εκκλησία
Άγριες Μέλισσες spoiler: Τι αποκάλυψε ο τηλεοπτικός ¨Θωμάς Κυπραίος".

Άγριες Μέλισσες spoiler: Η σειρά ανήκει στην κατηγορία των δραματικών σειρών που μπορούν να κρατήσουν το τηλεοπτικό κοινό και αυτό επιτυγχάνεται λόγω των καταιγιστικών εξελίξεων που βλέπομαι σε κάθε επεισόδιο που προβάλει ο ΑΝΤ1. Στην κάμερα του Πρωινό, ο Λεωνίδας Κακούρης είπε για τον ρόλο που ενσαρκώνει: “Δεν νομίζω προς το παρόν ότι ο Δούκας θα μάθει για την σχέση της Μυρσίνης με τον Κυπραίο”. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όσα θα δούμε στις Άγριες Μέλισσες είχαν όσα εξομολογήθηκε στην κάμερα ο Γιάννης Στάνκογλου: “Παρατάω την Ελένη λίγο πριν τον γάμο γιατί γίνεται κάτι πολύ σημαντικό το οποίο ο Θωμάς Κυπραίος δεν το αντέχει. Θα τον ξαναδούμε λίγο διαφορετικό, λίγο αλλαγμένο.

Με τον Νέστορα υπάρχει μεγάλη αγάπη, είναι μια πατρική σχέση πατέρα γιου. Υπάρχει ένα τεράστιο παρελθόν που το γνωρίζει για την ώρα μόνο ο Κυπραίος. Θα δούμε την εξέλιξη, δεν θα είναι εύκολη αλλά μιλάμε για μια πολύ δυνατή σχέση”.

Τι θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο

Ο Μιλτιάδης ανακαλύπτει πως η συμφωνία που έκανε με τον Δούκα ήταν μια κοροϊδία, ενώ αναγκάζεται ν’ αποκαλύψει στον Λάμπρο την απάτη του αδερφού του, με την διαθήκη. Ο Λάμπρος αποφασίζει ν’ αντιμετωπίσει μόνος του τον Δούκα, με απρόσμενες συνέπειες.

Ο Κυπραίος πείθει τη νύφη του Νέστορα να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στον πεθερό της και ο Νέστορας πλέει σε πελάγη ευτυχίας. Παράλληλα, ο Νικηφόρος καταρρακώνεται απ’ την εγκυμοσύνη της Δρόσως. Προσπαθεί να βρει μια λύση, που δεν είναι άλλη απ’ το να τερματίσουν την εγκυμοσύνη. Θα δεχτεί, όμως, η Δρόσω;

Την ίδια ώρα, ο Μελέτης κάνει μια… ιδιαίτερη πρόταση στην φρεσκοπαντρεμένη Πηνελόπη για ν’ απαλλαγεί μια και καλή απ’ τον Κλεομένη. Η Ελένη έχει ν’ αντιμετωπίσει την έντονη αντίδραση της Ασημίνας, στην απόφαση της να «κοιμάται» αστεφάνωτη με τον Κυπραίο. Τότε, η Ελένη παίρνει μια σημαντική απόφαση για το μέλλον της, ενώ την ίδια στιγμή η Ασημίνα ανακαλύπτει κάτι φοβερό για τον Κυπραίο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments