Video

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον χωρισμό τους

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης: Η αποκάλυψη της παρουσιάστριας για τον χωρισμό τους
Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης: Η όμορφη παρουσιάστρια παίρνοντας ως αφορμή ρεπορτάζ για την πολυτάραχη ζωή της Πάλεμα Άντερσον αναφέρθηκε στη διαδικασία των διαζυγίων.

Σίσσυ Χρηστίδου Θοδωρής Μαραντίνης: Σαν “κεραυνός εν αιθρία έπεσε πριν από μερικούς μήνες η είδηση του χωρισμού της παρουσιάστριας Σίσσυς Χρηστίδου με τον τραγουδιστή Θοδωρή Μαραντίνη. Το ζευγάρι έλυσε τα δεσμά του γάμου του έπειτα από αρκετά χρόνια κοινής πορείας, ταράζοντας τα νερά της ελληνικής σόουμπιζ, μιας και ουδείς περίμενε πως θα προκύψει αυτή η εξέλιξη στην σχέση τους.

Οι δυο τους αν και χώρια διατηρούν εξαιρετικές σχέσεις, ωστόσο προχωρούν στη ζωή τους ξεχωριστά με την όμορφη παρουσιάστρια να διάγει μια περίοδο προσαρμογής σε νέα δεδομένα. Μέσω της εκπομπής της, η Σίσσυ Χρηστίδου μαζί με το υπόλοιπο πάνελ σχολίασαν τη διαδικασία των διαζυγίων στη χώρα, παίρνοντας ερέθισμα την πολυτάραχη ζωή της τηλεπερσόνας των ΗΠΑ, Πάμελα Άντερσον.

Αφορμή για να αναφερθεί στα διαζύγια στάθηκε το θέμα που παρουσίασε η εκπομπή για τον πολύ σύντομο γάμο της Πάμελα Άντερσον. Τότε, η παρουσιάστρια τόνισε ότι ένα διαζύγιο βγαίνει πολύ γρήγορα τουλάχιστον στη χώρα μας. «Θέλω να σας πω ότι το διαζύγιο βγαίνει πάρα πολύ γρήγορα. Σε δώδεκα μέρες έχει βγει. Τουλάχιστον στην Ελλάδα, δεν έχω χωρίσει σε άλλες χώρες αλλά εδώ σε δώδεκα μέρες έχει γίνει η έκδοση του διαζυγίου» ανέφερε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments