Ζώδια

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις την Δευτέρα [10/02/20]

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις την Δευτέρα [10/02/20]
Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (10/02/20).

Ζώδια σήμερα: Οι ερωτικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια σήμερα, Δευτέρα (10/02/20).

κριός

Θέλεις να εξερευνήσεις τη δυναμικότητα της σχέσης σου και να εστιάσεις στα ερωτικά σου χωρίς εξωτερικούς περισπασμούς. Αν είσαι ελεύθερη, θα ζήσεις μια ερωτική εμπειρία, ανεπηρέαστη από διάφορους «καλοθελητές». Αν είσαι σε σχέση, θα μποϋκοτάρεις την κοινωνική σκηνή για να περάσεις όμορφες στιγμές με τον εραστή σου. Ανεξάρτητα από την κατάσταση της σχέσης σου, αυτή η στάση που θ’ ακολουθήσεις, θα είναι ο καταλύτης, για κάτι πολύ ευτυχισμένο.

ταύρος

Το να κρατάς κάποια ερωτικά θέματα κρυμμένα βαθιά στην καρδιά σου, είναι κάτι που σε αντιπροσωπεύει τις περισσότερες φορές. Όμως αυτό που επιθυμείς τώρα να κρατήσεις μυστικό, θα προσθέσει ενθουσιασμό στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί να είναι η προσπάθειά σου να διατηρήσεις κρυφά τα αισθήματα που έχεις για το ταίρι σου, μέχρι να νιώσεις πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να του ανοιχτείς. Ή να του μιλήσεις για ένα παθιασμένο σχέδιο, που θα τον ενθουσιάσει…μόλις πάρεις την απόφαση να του το πεις. Αυτή η μυστικοπάθεια, μπορεί να βοηθήσει στην εξέλιξη της σχέσης σου.

δίδυμοι

Η φυσική εγγύτητα μπορεί να τσεκάρει τα πάντα σε μια σχέση! Είσαι όμως τόσο ικανοποιημένη συναισθηματικά και διανοητικά? Αυτό μπορεί να είναι κάτι που επιθυμείς τώρα να εξερευνήσεις και αν αισθανθείς ότι κάτι είναι ελλιπές από κάθε άποψη, τότε η προσπάθειά σου να το βελτιώσεις θα είναι θετική. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να συμπεριλάβεις και το ταίρι σου, σε όλο αυτό το επιχείρημα.

καρκίνος

Η ανάγκη να εξηγήσεις ή να επιβεβαιώσεις κάτι με το ταίρι σου, θα φανεί πως είναι πρωταρχικής σημασίας γι’ αυτήν την περίοδο, ακόμα κι αν αυτό που έχεις να πεις μπορεί να είναι αμήχανο ή ανησυχητικό. Ο αγαπημένος σου, θα προτιμούσε να γνωρίζει την πραγματικότητα μιας κατάστασης αντί να υποθέτει ότι όλα είναι εντάξει ή ότι τίποτα δεν χρειάζεται να αντιμετωπιστεί. Είσαι διατεθειμένη όχι μόνο να μιλήσεις ειλικρινά…αλλά και να ακούσεις.

λέων

Ένας δεσμός μπορεί να ενισχυθεί θαυμάσια αν αγγίξεις ή μιλήσεις ανοιχτά για ένα θέμα, που είχατε αγνοήσει για μεγάλο διάστημα, σαν ζευγάρι. Το όλο θέμα έχει να κάνει, με το ν’ αναγνωρίσεις πόσο εστιασμένοι είστε με το ταίρι σου, σ’ αυτό το ζήτημα, που παλιά σας δημιουργούσε αμηχανία και ένταση, ενώ τώρα θα φέρει ανακούφιση κι εφησυχασμό!

παρθένος

Μια πρόσφατη ρομαντική εξέλιξη στη σχέση σου, θα φέρει τη διαβεβαίωση στην ερωτική σου ζωή. Μπορεί επίσης να δείξεις την ανακούφισή σου στο ταίρι σου, που δεν συνδέεται απλά μ’ αυτό, αλλά είναι ιδιαίτερα παρηγορητικός απέναντί σου. Αυτό που μπορεί να φαινόταν τεταμένο ή αβέβαιο αποκαλύπτεται πως είναι κάτι που μπορεί να ξεπεραστεί. Εσύ κι ο αγαπημένος σου, πιθανότατα να μην έχετε κανένα πρόβλημα να ασχοληθείτε με αυτή τη μικρή τρικυμία, αν ανακύψει ξανά.

ζυγός

Σήμερα μην προσπαθήσεις να φτιάξεις κάτι στη σχέση σου, που δεν έχει σπάσει. Η προσπάθεια μιας αλλαγής για εξαιτίας του δεν είναι σκόπιμη, ανεξάρτητα από το αν υπάρχει ρουτίνα στη σχέση σου, και πόση υπομονή χρειάζεται να έχεις για να το αντιμετωπίσεις. Κάτι φαίνεται να λειτουργεί καλά όπως είναι! Γι’ αυτό προσπάθησε να το αφήσεις μόνο του ή να του δώσεις το χώρο που χρειάζεται για να ανθίσει με τον δικό του τρόπο.

σκορπιός

Μπορεί να θέλεις να βιώσεις περισσότερη μαγεία ή περιπέτεια στην ερωτική σου ζωή, χωρίς να επισκιάζονται, από τις συνεχείς υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σου. Παρόλο που μπορεί να είναι απαραίτητο να παρακολουθείς τι πρόκειται να διαχειριστείς….υπάρχουν πολλές ευκαιρίες που προσφέρονται για να απολαύσεις την εγγύτητα και τη συντροφικότητα, τώρα. Προσπάθησε να αρπάξεις… τουλάχιστον μία!

τοξότης

Θα αποκαλύψεις μια πλευρά του εαυτού σου… και το ταίρι σου, θα την απολαύσει. Μπορεί να είναι ένα ταλέντο ή μια ιδιαίτερη ικανότητα που έχεις. Μπορεί επίσης να έχει κάτι να κάνει με το να πάψεις να είσαι επιφυλακτική, λόγω της επιτυχίας σου, σε ένα συγκεκριμένο τομέα της ζωής σου. Αυτό, είναι κάτι που αγαπάς και σε κάνει περήφανη. Το ίδιο αισθάνεται για σένα και το ταίρι σου!

αιγόκερως

Μπορεί οτιδήποτε που έχει γίνει δυσάρεστα επαναλαμβανόμενο στη σχέση σου, να είναι η αιτία της διαμάχης ανάμεσά σας. Αν ο εραστής σου καταλαβαίνει κι εκτιμάει τη ρουτίνα, συμφωνείς μαζί του…αλλά ακόμα κι εσύ, μπορεί να σκεφτείς πως το να λειτουργούν όλα σαν ρολόι, μπορεί να συμβεί μόνο σε ακραίες περιπτώσεις. Αν το ταίρι σου, είναι κολλημένο σ’ ένα αυστηρό χρονοδιάγραμμα, τότε ίσως χρειαστεί να μάθει, πώς ή γιατί νιώθεις μελαγχολική ή αγνοημένη με τη στάση του.

υδροχόος

Ένα ζήτημα που σχετίζεται με το μοίρασμα ευθυνών, την ανισορροπία ή αυτό που παρέχεις στον εραστή σου και πιστεύεις πως δεν το ανταποδίδει, θα σε εκνευρίσει τώρα ή πολύ σύντομα. Φαίνεται πως θέλεις περισσότερα από όσα λαμβάνεις για τις προσπάθειες και την αφοσίωσή σου. Αν είναι η αναγνώριση των προσπαθειών σου που θέλεις από το ταίρι σου, τότε μην αποκλείεις τη δυνατότητα να σε εκπλήξει!

ιχθύες

Μπορεί να έχεις τους λόγους σου, να κρατάς αποστάσεις από ένα ερωτικό θέμα. Όμως θα χρειαστεί σύντομα, να του δώσεις την προσοχή που απαιτείται. Το να είσαι αποστασιοποιημένη, θα σε βοηθήσει να καθυστερήσεις προσωρινά να κάνεις τις απαραίτητες ενέργειες. Όμως πολύ σύντομα, θα χρειαστεί να «πιάσεις τον ταύρο από τα κέρατα» όπως λένε, και να κάνεις ένα τολμηρό βήμα, ανεξάρτητα από το πόσο δύσκολο σου φαίνεται.

πηγή: astro-live.gr

Η νέα ΒΡ Super Unleaded 98 με τεχνολογία ACTIVE μας πάει πιο μακριά με «super» προστασία & «super»επιδόσεις

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments