Αθλητισμός

Πασκουάλ – Ζενίτ: Συνάντηση στην Αθήνα – Πρώτο φαβορί ο Καταλανός

Πασκουάλ – Ζενίτ: Συνάντηση στην Αθήνα – Πρώτο φαβορί ο Καταλανός
Πασκουάλ - Ζενίτ: Πολύ κοντά στο να αναλάβει τη ρωσική ομάδα είναι ο Τσάβι Πασκουάλ, μετά από συνάντηση με ανθρώπους της Ζενίτ στην Αθήνα.

Πασκουάλ – Ζενίτ: Η Ζενίτ δεν είναι και στην καλύτερη της κατάσταση, καθώς βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο και την τελευταία θέση της βαθμολογίας στην Euroleague με ρεκόρ 7-17. Ανάλογη εικόνα έχει και στη VTB League καθώς βρίσκεται στην 11η θέση της κατάταξης, με ρεκόρ 6-10, έπειτα από 16 αγωνιστικές. Η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ήττα από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, στο Κράσνονταρ, με 78-70, η οποία έφερε ακόμα πιο πίσω, στη βαθμολογία, τη ρωσική ομάδα.

Ως εκ τούτου, ο Ζοάν Πλάθα βρίσκεται στην πόρτα της εξόδου. Όλα δείχνουν ότι θα περάσει την πόρτα της εξόδου πληρώνοντας στην ουσία τις ήττες και τις κακές εμφανίσεις.

Το πρώτο φαβορί, λοιπόν για να τον αντικαταστήσει είναι ο Τσάβι Πασκουάλ με τους ιθύνοντες την ομάδα της Αγίας Πετρούπολης να «τρέχουν» την υπόθεσή του. Κι αυτό γιατί όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του SDNA, οι ιθύνοντες την Ζενίτ συναντήθηκαν μαζί του στην Αθήνα, κάνοντας ήδη το πρώτο βήμα για να υπάρξει deal ανάμεσά τους. Στη Ζενίτ δε θέλουν να καθυστερήσουν το θέμα του προπονητή και όλα δείχνουν ότι τις επόμενες μέρες θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments