Lifestyle

Δανάη Μπάρκα – Νίνο: “Άστραψε” και “βρόντηξε” ο τραγουδιστής στο Instagram

Δανάη Μπάρκα – Νίνο: “Άστραψε” και “βρόντηξε” ο τραγουδιστής στο Instagram
Δανάη Μπάρκα - Νίνο: Η διαφαινόμενη σχέση του Νίνο με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου δεν ισχύει και ο τραγουδιστής φρόντισε να το κάνει ξεκάθαρο σε story του στο instagram, όπου εξαπέλυσε τα βέλη του στους δημοσιογράφους.

Δανάη Μπάρκα – Νίνο: Ο δημοφιλής τραγουδιστής διέψευσε κατηγορηματικά τις φήμες που τον ήθελαν ζευγάρι με την κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου, Δανάη Μπάρκα, δημοσιεύοντας story στο instagram στο οποίο πραγματικά έδειξε έξαλλος με όσα γράφονται. Με ένα μακροσκελές κείμενο έβαλε τα πράγματα στη θέση τους εξαπολύοντας επίθεση σε όσους διαδίδουν ψέματα για την προσωπική του ζωή.

Συγκεκριμένα έγραψε:

«Αντί να γράψετε και να βοηθήσετε την κατάσταση ότι γράφω ας πούμε για 2000 άτομα τραγούδια, γράφετε ότι μαλ@@ια σας κατέβει. Όσο περνάνε τα χρόνια όλο και πιο άσχετα πράγματα γράφετε. Τον κολοσσό να σηκώσω, θα γράψετε ότι είμαι έξαλλος – ξέρω εγώ με κάτι -, η ότι βγαίνω με μια που δεν βγαίνω. Γι’ αυτό σας λέω τσουτσέκια. Εσείς είστε που αν πεθάνω θα το γράψετε με χαρά, για να το γράψετε πρώτοι. Όπως και τώρα θα γράψετε έξαλλος ο Νίνο με δημοσίευμα που τον θέλει με γνωστή ηθοποιό. Είστε ένας βόθρος από άχρηστες και για τη συγκεκριμένη περίπτωση, πάλι ψεύτικες πληροφορίες. Ο μηδέν σεβασμός στα τσουτσέκια από μένα. Νίνος Ξυπολιτάς».

Δείτε το story:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments