Lifestyle

Κάλια Ελευθερίου: Γιώργο Λιάγκα μας κατέστρεψες

Κάλια Ελευθερίου: Γιώργο Λιάγκα μας κατέστρεψες
Κάλια Ελευθερίου: Η Κύπρια παρουσιάστρια μπορεί να αποχώρησε από την εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, ωστόσο είναι βέβαιο πως δεν θα μείνει για πολύ καιρό χωρίς δουλειά. Με τέτοια ομορφιά δεν μπορεί να γίνει διαφορετικά.

Κάλια Ελευθερίου: Η Κύπρια παρουσιάστρια αποχώρησε πρόσφατα από την πρωινή εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα και τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ. Οι λόγοι που οδήγησαν στο διαζύγιο παραμένουν άγνωστοι για την ώρα. Το θέμα ωστόσο είναι πως η όμορφη ξανθιά δεν μας ομορφαίνει τα πρωινά με την παρουσία της. Η Κύπρια παρουσιάστρια με τον κορμί… λαμπάδα ωστόσο δύσκολα να μείνει για πολύ καιρό χωρίς νέα δουλειά στον χώρο των μίντια.

Γεννήθηκε στη Λευκωσία και πήγε σχολείο στο Γυμνάσιο και Λύκειο Παλλουριώτισσας. Από πολύ μικρή ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα με το πιάνο. Μπήκε σε μια παιδική χορωδία στην οποία έκαναν περιοδείες σε όλη την Κύπρο, πράγμα που απολάμβανε πολύ όπως είχε πει σε παλαιότερη συνέντευξή της. Κάθε φορά που τύχαινε με το σχολείο να πάνε σε κάποια τηλεοπτική εκπομπή η Κάλια ήταν το παιδάκι που δεν ντρεπόταν και έπαιρνε το μικρόφωνο για να μιλήσει και να απαντήσει στις ερωτήσεις δείχνοντας μεγάλη αυτοπεποίθηση. Εκτός από τη χορωδία, ασχολήθηκε με το χορό για αρκετά χρόνια. Από την ηλικία των 10 ετών ο πατέρας της την πήγε σε σχολή χορού και το συνέχισε μέχρι την ηλικία των 20. Τις άρεσαν όλα τα είδη χορού, αλλά είχε μια ιδιαίτερη λατρεία με το bellydance. Έκανε παραστάσεις επαγγελματικού bellydance από τις οποίες έβγαζε καλά λεφτά.

Σε μια παράσταση έτυχε να είναι εκεί ένας διευθυντής διαφημιστικού γραφείου, που την πλησίασε και της πρόσφερε μια δουλειά σε μια διαφήμιση. Δέχτηκε και μετά από αυτή τη διαφήμιση κατάλαβε ότι θέλει να ασχοληθεί με την τηλεόραση. Παράλληλα έκανε σπουδές και στη δημοσιογραφία και όσο πιο πολύ μάθαινε για αυτό το επάγγελμα τόσο “πωρωνόταν” όπως θα πει χαρακτηριστικά. Όταν ολοκλήρωσε τις σπουδές της στην Αθήνα επέστρεψε στην Κύπρο. Σε ένα casting για μια εκπομπή που αφορούσε τη νεολαία και έψαχναν κεντρικούς παρουσιαστές η Κάλια πήρε τη θέση. Για δυο χρόνια παρουσίαζε μαζί με τον Μάριο Ιορδάνους το «Είμαστε εδώ» στο Ρικ1. Μια εκπομπή του Οργανισμού Νεολαίας.

Ταυτόχρονα ξεκίνησε να γράφει σε περιοδικά. Μπήκε στον Όμιλο SPP MEDIA όπου έχει το περιοδικό must, beautiful people, MAN, και έγραφε σε αυτά για περίπου 4 χρόνια. Με την ολοκλήρωση των 2 χρόνων στο Ρικ1, ο όμιλος, ως αναγνώριση της εξαιρετικής της δουλειάς, της προσφέρει μια θέση στο MAD TV Κύπρου, συν μια ευκαιρία να δοκιμαστεί για πρώτη φορά στην καριέρα της στο ραδιόφωνο, σε μία πρωινή ραδιοφωνική εκπομπή 7:00 – 10:00 στον Deejay93,5. «Ήταν ίσως τα καλύτερα χρόνια της ζωής μου εκεί. Σκόνταψα, έπεσα, έμαθα, ξανασηκώθηκα, ξαναέπεσα και πάει λέγοντας. Αν δεν κάνεις λάθη δεν μαθαίνεις σε αυτό το χώρο. Βασικό είναι να κρατάς την ψυχραιμία σου, να έχεις υπομονή και στόχους. «Κάπου εκεί η Κάλια αισθάνεται ότι έχει έρθει η στιγμή να δοκιμαστεί και σε ένα πιο μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι. Δοκιμάζεται στον Άλφα (όπου φυσικά γίνεται δεκτή) και μπαίνει στο πάνελ της πιο αγαπημένης απογευματινής εκπομπής της Κύπρου, στο «Με αγάπη Χριστιάνα». «Έπρεπε να μάθω πως είναι να είμαι σε ζωντανή εκπομπή. Και μπορεί να φαίνεται εύκολα αλλά δεν είναι καθόλου”.

Περιμένουμε όλοι το επόμενο βήμα της

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments