Lifestyle

Κατερίνα Στικούδη: Η “Βασίλισσα” του ελληνικού Instagram

Κατερίνα Στικούδη: Η “Βασίλισσα” του ελληνικού Instagram
Κατερίνα Στικούδη: Η γνωστή τραγουδίστρια κερδίζει εύκολα τον τίτλο της "Βασίλισσας" του ελληνικού Instagram

Κατερίνα Στικούδη: Πριν μερικά χρόνια όλη η Ελλάδα έμαθε την Κατερίνα Στικούδη από τη συμμετοχή της στον διαγωνισμό ομορφιάς του ANT1. Η εντυπωσιακή ομορφιά της μαγνήτισε τα βλέμματα. Ο ίδια ήθελε να αποδείξει ότι εκτός από πολύ όμορφη είναι και ιδιαίτερα ταλαντούχα. Ξεκίνησε την καριέρα της σαν μοντέλο και στη συνέχεια ασχολήθηκε με το τραγούδι.

Στα πρώτα χρόνια της καριέρα της σαν τραγουδίστρια δέχτηκε έντονη κριτική. Ωστόσο δεν το έβαλε κάτω, δούλεψε και στο τέλος δικαιώθηκε. Παράλληλα δέχτηκε πολλές προτάσεις για να παίξει σε τηλεοπτικές σειρές. Έκανε κάποια guest σε γνωστές σειρές και φέτος πρωταγωνιστή στο σίριαλ του ANT1 “Αν ήμουν πλούσιος“. Την ίδια στιγμή παρουσιάζει το My Style Rocks στον ΣΚΑΪ.

Μπορεί το πρόγραμμα της να είναι αρκετά φορτωμένο, αλλά η Κατερίνα Στικούδη έχει πάντα χρόνο για τα Social Media. Ειδικότερα για το αγαπημένο της Instagram το οποίο φροντίζει να ενημερώνει σε καθημερινή βάση. Οι αναρτήσεις της παίρνουν χιλιάδες Like και προκαλούν αναστάτωση στον ανδρικό πληθυσμό. Το πιο πρόσφατο “χτύπημα” της είναι ένα βίντεο που ανέβασε για να ενημερώσει για το πρόγραμμα της. Σε αυτό βρίσκεται σε μια πισίνα έχοντας πλάτη στον φακό.

Δείτε το σχετικό βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments