Πολιτική

Γιώργος Κατρούγκαλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Κατρούγκαλος: Στο νοσοκομείο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ
Γιώργος Κατρούγκαλος: Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

Γιώργος Κατρούγκαλος: Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο 251 στρατιωτικό νοσοκομείο. Αφορμή για την εισαγωγή του ήταν ένα ατύχημα που είχε κατά τη διάρκεια της άθλησης του. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι υπέστη τραυματισμό στη σπονδυλική στήλη κατά τη διάρκεια αθλητικής δραστηριότητας, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η συνδρομή του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας, για να μεταφερθεί επειγόντως σε νοσοκομείο.

Οι διασώστες που τον παρέλαβαν τον μετέφεραν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας (ΓΝΑ), για να υποβληθεί σε όλες τις απαραίτητες εξετάσεις και να εκτιμηθεί η βαρύτητα του τραυματισμού του. Πάντως, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες του ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός. Τελικά, όπως έκανε γνωστό ο ίδιος ο πρώην υπουργός με μια ανάρτησή του στο twitter, η διάγνωση ήταν ελαφρύ κάταγμα και από αύριο θα κυκλοφορεί με τον κηδεμόνα του.

Ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, παρά τον τραυματισμό του, δεν… ξέχασε το χιούμορ του και σε δεύτερο tweet του θυμήθηκε μια φράση του Γουίστον Τσόρτσιλ, την οποία μάλλον έπρεπε να έχει ακούσει. «Ρωτούσαν τον Τσώρτσιλ αν αθλείται κ έλεγε ναι, περπατάω στις κηδείες των φίλων μου που γυμνάζονται… Δεν τον άκουσα», έγραψε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments