Πολιτική

Χάρης Θεοχάρης στο Ισραήλ: Στόχος η προσέλκυση ακόμα περισσότερων Ισραηλινών τουριστών

Χάρης Θεοχάρης στο Ισραήλ: Στόχος η προσέλκυση ακόμα περισσότερων Ισραηλινών τουριστών
Χάρης Θεοχάρης στο Ισραήλ: Ο υπουργός Τουρισμού θα βρεθεί στο Τελ Αβίβ, αποσκοπώντας στην προσέλκυση περισσότερων τουριστών, δεδομένου ότι οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα.

Χάρης Θεοχάρης στο Ισραήλ: Στο πλαίσιο της 26η Διεθνούς Έκθεσης Τουρισμού IMTM 2020 (International Mediterranean Tourism Market – Διεθνής Μεσογειακή Αγορά Τουρισμού), η οποία πραγματοποιείται στο Τελ Αβίβ, ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης θα παρευρεθεί στο Ισραήλ. Ειδικότερα, με δεδομένο ότι οι Ισραηλινοί αγαπούν την Ελλάδα και ταξιδεύουν συχνά στη χώρα, χάρη στην εγγύτητα και στις προσιτές τιμές στα τουριστικά πακέτα, ο υπουργός Τουρισμού θα έχει σειρά επαφών με φορείς του τουρισμού.

Επιδίωξη του κ. Θεοχάρη είναι η προσέλκυση ακόμα περισσότερων τουριστών από το Ισραήλ και στις ακόμα καλύτερες σχέσεις μεταξύ των δύο κρατών. Ο υπουργός Τουρισμού θα επισκεφτεί επίσης και την Ιερουσαλήμ, όπου θα έχει συνάντηση με τον Πατριάρχη Ιεροσολύμων, Θεόφιλο Γ’, ενώ θα καταθέσει στεφάνι στον μνημειακό χώρο του Ολοκαυτώματος, Yad Vasem. Τέλος, ο υπουργός θα επισκεφτεί το Πάρκο Καινοτομίας «High-Tech Park Bayside Negev», ένα πάρκο-ορόσημο για την καινοτομία και τις νεοφυείς επιχειρήσεις και θα παραχωρήσει συνεντεύξεις σε ισραηλιτικά ειδησεογραφικά ΜΜΕ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments