Video

Καταιγίδα Κιάρα: Ισχυροί άνεμοι παρέσυραν μικρό παιδί

Καταιγίδα Κιάρα: Ισχυροί άνεμοι παρέσυραν μικρό παιδί
Καταιγίδα Κιάρα: Ισχυροί άνεμοι παρέσυραν μικρό παιδί

Το γύρο του διαδικτύου κάνει το βίντεο στο οποίο φαίνεται ένα μικρό παιδί να παρασύρεται από την τρομακτική μανία των ισχυρών ανέμων της κακοκαιρίας Κιάρα που πλήττει την Βρετανία και έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον επτά ανθρώπους.

Σύμφωνα με πληροφορίες βρετανικών Μέσων, το παιδί βρισκόταν έξω με την οικογένειά του στο Μπλάκπουλ του Λανκασάιρ όταν μία ισχυρή ριπή αέρα το παρέσυρε από το καρότσι και το πέταξε προς τον δρόμο.

Σε βίντεο που δημοσιεύθηκε στο διαδίκτυο φαίνεται μία οικογένεια ενώ γύρω της επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες με ισχυρές βροχές και ανέμους. Ξαφνικά μία ισχυρή ριπή ανέμου φυσά παρασύροντας το παιδί και ρίχνοντάς το στον δρόμο. Αμέσως επικρατεί πανικός και ένα άτομο φαίνεται να τρέχει πίσω από το παιδί για να το σώσει.

Σημειώνεται ότι παρά το γεγονός ότι το βίντεο τελειώνει χωρίς να δείξει τι τελικά συνέβη, μάρτυρας μιλώντας στην Sun τόνισε ότι το παιδί σώθηκε.

Ο ίδιος μάρτυρας υπέθεσε ότι η οικογένεια ήταν επισκέπτες στην παραθαλάσσια πόλη καθώς οι ντόπιοι απέφευγαν να βγουν έξω λόγω της κακοκαιρίας που πλήττει την περιοχή.

Δείτε το βίντεο από την τρομακτική στιγμή που οι ισχυροί άνεμοι παρέσυραν το άτυχο παιδί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments