Lifestyle

Νέλι Ράι: Η μεταγραφή “αεροδρομίου” που απογειώνει το My Style Rocks

Νέλι Ράι: Η μεταγραφή “αεροδρομίου” που απογειώνει το My Style Rocks
Νέλι Ράι: Από τη Δευτέρα το My Style Rocks είναι στην ευχάριστη θέση να έχει υπό τη σκέπη του μια νέα διαγωνιζόμενη, η οποία έρχεται από τη Ρωσία και είναι έτοιμη να βάλει "φωτιά" στο πλατό.

Νέλι Ράι: Μετά την αποχώρηση της Γεωργίας Σιακαβάρα την περασμένη Παρασκευή από το Gala, το My Style Rocks απέκτησε νέο πρόσωπο στο δυναμικό του προσθέτοντας στο ήδη δυνατό ρόστερ του την εκρηκτική Ρωσίδα, Νέλι Ράι. Η 29χρονη από τη Δευτέρα ξεκίνησε κανονικά τις εμφανίσεις της στη πασαρέλα του τηλεοπτικού σόου μόδας κερδίζοντας ήδη τις καλύτερες κριτικές από τον ανδρικό πληθυσμό.

Η όμορφη ξανθιά γεννήθηκε στη Ρωσία ωστόσο από μικρή έτρεφε μεγάλη αγάπη στην Ελλάδα, καθώς μαγεύτηκε με την πρώτη ματιά από τις ομορφιές των νησιών στις πρώτες της διακοπές. Έτσι μετά την ολοκλήρωση των σπουδών της – τελείωσε Οικονομικά ενώ έχει μεταπτυχιακό και στα Τουριστικά – αποφάσισε να έρθει στην Ελλάδα και να εγκατασταθεί μόνιμα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται με τον χώρο της μόδας παίρνοντας μάλιστα μέρος και στα καλλιστεία το 2017, κατακτώντας τον τίτλο της 2ης Μις Ελλάς. Παράλληλα με τις πασαρέλες δραστηριοποιείται εντατικά με το Instagram προσφέροντας στο κοινό της άφθονο υλικό. Η Νέλι Ράι φαίνεται πως ήρθε για να μείνει με τον ανδρικό πληθυσμό με το… καλημέρα να την τοποθετεί στη κορυφή των προτιμήσεων του. Το My Style Rocks μόλις απέκτησε ενδιαφέρον!

Δείτε και κρίνετε και μόνοι σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments