Lifestyle

Penn Badgley πατέρας: Ο πρωταγωνιστής της σειράς “You” ετοιμάζεται για μπαμπάς

Penn Badgley πατέρας: Ο πρωταγωνιστής της σειράς “You” ετοιμάζεται για μπαμπάς
Penn Badgley πατέρας: Έρχονται ευχάριστες μέρες για τον ηθοποιό.

Penn Badgley πατέρας: Αρκετοί σίγουρα θα τον θυμούνται ως τον serial – stalker, Joe Goldberg, από τη δραματική σειρά, You, που προβάλλεται στο Netflix, ωστόσο το μόνο κοινό που έχουν μεταξύ τους είναι πως πρόκειται να γίνουν μπαμπάδες. Ο διάσημος ηθοποιός Penn Badgley σε μερικούς μήνες θα αποκτήσει το πρώτο του παιδί, με τη σύζυγό του Domino Kirke. Την ανακοίνωση έκανε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, δημοσιεύοντας μια φωτογραφία στην οποία φαίνεται να έχει αρχίσει να μεγαλώνει η κοιλιά της.

Η Domino Kirke συνόδευσε τη δημοσίευση με το ακόλουθο μήνυμα στη λεζάντα: «Βρίσκομαι ξανά σε αυτό το δρόμο… η εγκυμοσύνη μετά την απώλεια είναι ένα εντελώς διαφορετικό πράγμα. Μετά από δύο αποβολές στη σειρά ήμασταν έτοιμοι να το αναβάλουμε. Είχα πάψει πια να εμπιστεύομαι το σώμα μου και είχα αρχίσει να αποδέχομαι το γεγονός ότι για μένα αυτό έχει τελειώσει», έγραψε μεταξύ άλλων αποκαλύπτοντας πως είχε δύο αποτυχημένες προσπάθειες.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από τον Φεβρουάριο του 2017 και κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή. Η Domino Kirke που εργάζεται ως μουσικός και ως βοηθός μητρότητας, έχει αποκτήσει ήδη ένα γιο που είναι σήμερα δέκα ετών, τον Cassius από προηγούμενη σχέση της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments