Ζώδια

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [12/02/20]

Ζώδια και επανασύνδεση: Οι προβλέψεις για την Τετάρτη [12/02/20]
Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (12/02/20).

Ζώδια και επανασύνδεση: Αυτά αναφέρουν τα ζώδια για τις επανασυνδέσεις σχέσεων για σήμερα, Τετάρτη (12/02/20).

Κριός

Το παρελθόν υπάρχει για να μας διδάσκει μαθήματα. Και αυτά θα μας βοηθήσουν να αποφύγουμε παγίδες στο παρόν και να διαμορφώσουμε ένα καλύτερο μέλλον. Είναι απολύτως κατανοητό να αναλογίζεστε παλιούς έρωτες σήμερα. Απλά μην κολλάτε για πολύ στο παρελθόν.

Ταύρος

Σήμερα μπορεί να έχετε μια θετική απάντηση από κάποιο άτομο που θέλατε να εντυπωσιάσετε. Χάρη σε αυτή την αναπάντεχη συνάντηση, κάνετε έναν καινούργιο φίλο ή και κάτι περισσότερο. Συνεχίστε αυτή τη θετική στάση.

Δίδυμοι

Αν σήμερα είστε κτητικοί με κάποιο φίλο σας μπορεί να μπείτε σε μπελάδες. Παρόλο που θα θέλατε να πιστέψετε ότι είστε το πιο σημαντικό άτομο στη ζωή του, δε σημαίνει ότι είστε και το μοναδικό. Δώστε του λίγο χώρο, ώστε να περνάει χρόνο μαζί σας επειδή το θέλει και όχι επειδή αισθάνεται υποχρεωμένος.

Καρκίνος

Η συμπόνια προς κάποιο φίλο που έχει την ανάγκη σας θα σας πάει πολύ μακριά. Ακόμη και αν πιστεύετε ότι δεν τον βοηθάτε σε κάτι, να ξέρετε ότι η στήριξη σας είναι πολύτιμη. Το να συμπάσχετε δείχνει ότι ενδιαφέρεστε για πολύ περισσότερα πράγματα εκτός από τον εαυτό σας.

Λέων

Μπορεί να είστε πολύ ευαίσθητοι με κάποια σχόλια που δεν είχαν σκοπό να πληγώσουν τα συναισθήματα σας. Αντί να υιοθετείτε άμεσα μια αμυντική συμπεριφορά, αφήστε λίγο τη συζήτηση να εξελιχθεί χωρίς να διακόψετε. Μπορεί να μην έχετε πάρει όλες τις πληροφορίες που πρέπει.

Παρθένος

Οι φίλοι σας θέλουν να βρείτε την αληθινή αγάπη. Γιατί δεν τους βοηθάτε κι εσείς λίγο; Δεχτείτε να σας κανονίσου μερικά ραντεβού στα τυφλά ή ζητήστε τη συμβουλή τους για το πιο πρόσφατο φλερτ σας.

Ζυγός

Αντί να φρικάρετε όταν αλλάζει η συνηθισμένη σας ρουτίνα, αποδεχτείτε με χαρά την αλλαγή σαν μια νέα περιπέτεια. Η ζωή θα ήταν τόσο βαρετή χωρίς ανατροπές. Εκτιμήστε το αναπάντεχο.

Σκορπιός

Σήμερα είναι μια καλή μέρα για να πάρετε αυτό που θέλετε, οπότε ξεκινήστε να κάνετε γνωστές τις απαιτήσεις σας. Ζητήστε από αυτό το χαριτωμένο άτομο να βγείτε ραντεβού. Πείστε κάποιο φίλο σας να σας βοηθήσει με κάποια εργασία σας. Αξιοποιήστε στο έπακρο τις θετικές δονήσεις της μέρας.

Τοξότης

Σήμερα ακολουθήστε τη διάθεση σας και δείτε πού θα σας οδηγήσει. Αν αρχίσετε να ψάχνετε μπορεί να αποκαλύψετε κάποιο ενδιαφέρον μυστικό. Αν φλερτάρετε μπορεί να βρεθείτε σε ένα σέξι αδιέξοδο. Μια θετική στάση θα σας φέρει μόνο καλά πράγματα.

Αιγόκερως

Η υπερδραστηριότητά σας μπορεί να απωθήσει κάποιο άτομο, που θα προτιμούσε μια πιο ήσυχη εκδοχή του εαυτού σας. Ίσως θα ήταν σώφρον να μην αρχίσετε να φλερτάρετε με κάποιο καινούργιο άτομο ενώ είστε σε τέτοια συναισθηματική υπερδιέγερση.

Υδροχόος

Το κατοικίδιό σας σάς λατρεύει. Δείξτε του πόσο το αγαπάτε αφιερώνοντας τη σημερινή μέρα μόνο σε αυτό. Πηγαίνετε μια μεγάλη βόλτα παρέα. Αγοράστε του μια ιδιαίτερη λιχουδιά. Δώστε του απλόχερα χάδια.

Ιχθύες

Είστε έτοιμοι για τον έρωτα; Εσείς μπορεί να είστε κάτι παραπάνω από προετοιμασμένοι για μια σοβαρή σχέση, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα γίνει όταν το θέλετε. Ο έρωτας προκύπτει στις πιο απίθανες στιγμές. Κρατηθείτε απασχολημένοι με τους φίλους και τα ενδιαφέροντα σας μέχρι να έρθει η σωστή στιγμή.

Πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments