Αθλητισμός

Μάσιμο Καρέρα: «Να κάνω την ΑΕΚ ξανά πρωταθλήτρια»

Μάσιμο Καρέρα: «Να κάνω την ΑΕΚ ξανά πρωταθλήτρια»
Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός τεχνικός της ΑΕΚ τόνισε πως αυτός και οι παίκτες του θα κάνουν τα πάντα για να βρεθούν ξανά στην κορυφή.

Μάσιμο Καρέρα: Ο Ιταλός προπονητής είχε ένα εξαιρετικά πετυχημένο πέρασμα από την Ρωσία, στην οποία χαίρει τεράστιας εκτίμησης. Ο Μάσιμο Καρέρα οδήγησε τη Σπαρτάκ Μόσχας στην κορυφή του ρωσικού πρωταθλήματος. Σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Καρέρα στη ρωσική ιστοσελίδα «sport24.ru» αναφέρθηκε στην παρουσία του στην ΑΕΚ, στους στόχους του και το αν μπορεί να επαναλάβει μια αντίστοιχη επιτυχία, στην Ελλάδα.

Όπως τόνισε ο Καρέρα η διαφορά που έχει τώρα η ομάδα του από την κορυφή είναι μεγάλη. Όμως στόχος του είναι με μεθοδική δουλειά να την κάνει ξανά πρωταθλήτρια!

«Ας μην βιαζόμαστε τόσο. Όμως μπορώ να σας πω πως δουλεύουμε μεθοδικά ακριβώς για να φτάσουμε κάποια στιγμή εκεί, στην κορυφή. Η διαφορά που υπάρχει τώρα από την κορυφή είναι μεγάλη, αλλά θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας για να την μειώσουμε και, ποιος ξέρει; Μιλάμε για μια σεζόν που έχει ακόμα δρόμο, υπάρχουν και τα πλέι οφ. Εμείς θα είμαστε ανταγωνιστικοί και θα κοιτάζουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι», απάντησε ο Καρέρα σχετικά με το αν μπορεί η ΑΕΚ να γίνει νέα… Σπαρτάκ.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην πιο δύσκολη στιγμή του σε αυτό το δίμηνο που βρίσκεται στην Ένωση και στη χώρα μας, με τον προπονητή του Δικεφάλου να στέκεται στην εβδομάδα που η ΑΕΚ έδωσε τρία παιχνίδια, με Λάρισα, Βόλο και Ολυμπιακό. «Νομίζω το διάστημα μεταξύ 19 και 26 Γενάρη. Γενικότερα έχω προσαρμοστεί εύκολα στη χώρα. Η δουλειά είναι τόση πολλή που φεύγω από την Αθήνα μονάχα όταν έχουμε εκτός έδρας παιχνίδια. Είναι σημαντικό πως μιλούν όλοι αγγλικά οπότε μπορούμε και συνεννοούμαστε χωρίς πρόβλημα», σχολίασε ο Καρέρα.

Τέλος, παραδέχτηκε πως δεν πρόλαβε ακόμη καλά-καλά να δει την Αθήνα λόγω φόρτου εργασίας. «Για να είμαι ειλικρινής υπάρχει τόση δουλειά στην Αθήνα μόνο για τα παιχνίδια και έχω δει πολύ λίγο την ίδια την πόλη. Είναι καλό ότι όλοι μιλούν Αγγλικά. Αρκεί αυτό για την επικοινωνία σε μία ομάδα και στην καθημερινή ζωή».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments