Ελλάδα

Πάτρα νεκρό βρέφος: «Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει» λέει ο δικηγόρος της μητέρας

Πάτρα νεκρό βρέφος: «Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει» λέει ο δικηγόρος της μητέρας
Πάτρα νεκρό βρέφος: Ο δικηγόρος της 27χρονης τόνισε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση

Πάτρα νεκρό βρέφος: Στον εισαγγελέα οδηγείται σήμερα, Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020, η 27χρονη μητέρα του βρέφους που βρέθηκε χθες νεκρό σε παραλία της Πάτρας.Η μητέρα κρατείται στο κεντρικό Λιμεναρχείο Πατρών, ενώ ο συνήγορος υπεράσπισης της 27χρονης, Γιάννης Αποστολόπουλος, έκανε λόγο για «κλασική περίπτωση επιλόχειας κατάθλιψης».

Ο δικηγόρος της 27χρονης, μιλώντας στον ΑΝΤ1, τόνισε ότι η γυναίκα βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και συγκεκριμένα σε κατάσταση σοκ.

«Δεν έχει συνειδητοποιήσει τι έχει κάνει. Δεν έχει κατανοήσει ότι σκότωσε το παιδί της» είπε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος της. Ενώ πρόσθεσε ότι: «Είναι σε κατάσταση που σε υπερβολικό βαθμό πιστοποιεί την ψυχολογική διαταραχή της». Ο ίδιος ανέφερε ότι όταν την ρώτησε γιατί δεν άφησε το παιδί κάπου, αντί να το πετάξει στη θάλασσα, εκείνη δεν του απάντησε αλλά τον κοίταξε με ένα απλανές βλέμμα. Πρόσθεσε, πάντως, ότι γενικά δεν αντιμετώπιζε ιδιαίτερα προβλήματα.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24, η κοπέλα είχε κρύψει απ΄όλους την εγκυμοσύνη της και κανείς δεν γνώριζε πως είχε μεταβεί στη μαιευτική κλινική του νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» για να γεννήσει.

Ακόμη και οι συνάδελφοί της στην επιχείρηση που εργαζόταν σε περιοχή της επαρχίας Καλαβρύτων δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό. Η κοπέλα προαποφάσισε, όπως φαίνεται, να προχωρήσει σε καισαρική για να γεννήσει, φοβούμενη ενδεχομένως ότι με το πέρασμα των ημερών θα γινόταν αντιληπτή από τον περίγυρό της. Έτσι μετέβη στο νοσηλευτήριο και με την δικαιολογία πως ο γιατρός της που διαμένει στην Αθήνα είχε σοβαρό πρόβλημα υγείας, της συνέστησε να κάνει καισαρική, γι’ αυτό και ζήτησε από τους ιατρούς της κλινικής να την αναλάβουν.

Το προσωπικό της κλινικής από την πρώτη στιγμή διαπίστωσε πως η νεαρή πρέπει να αντιμετώπιζε κάποιο θέμα, καθώς κανείς δεν την συνόδευε, ενώ ούτε καν ρούχα για την ίδια και το μωρό που θα έφερνε στον κόσμο δεν είχε μαζί της.

Τελικά γέννησε και στις 3 τα ξημερώματα της Τετάρτη, χωρίς να την αντιληφθεί κανείς, τύλιξε το μωρό της σε μια κουβέρτα και έφυγε με το αυτοκίνητό της που είχε σταθμεύσει έξω από το κτίριο. Πήγε στην περιοχή της πλαζ όπου και άφησε όπως ισχυρίζεται το μωρό της. Για να βρεθεί πνιγμένο μερικές ώρες αργότερα από περιπατητές. Η γυναίκα στη συνέχεια πήγε στο σπίτι της μητέρας της, σε χωριό έξω από την Πάτρα, όπου και την εντόπισαν οι αστυνομικοί, καθώς νωρίτερα το νοσοκομείο είχε ενημερώσει της αρχές για την εξαφάνισή της. Να σημειωθεί ότι είναι πιθανό η κατηγορία που θα της απαγγελθεί είναι αυτή της παιδοκτονίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments