Ελλάδα

Θεσσαλονίκη διακοπή ρεύματος: Ποιες περιοχές θα έχουν διακοπή ρεύματος

Θεσσαλονίκη διακοπή ρεύματος: Ποιες περιοχές θα έχουν διακοπή ρεύματος
Θεσσαλονίκη διακοπή ρεύματος: Από τις 08:00 έως τις 10:30 διακοπή ρεύματος θα έχει η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Μοναστηρίου, Γιαννιτσών, Δάφνης, Γαλλικού, Χλόης και Καβάλας - Αποκαταστάθηκε η ηλεκτροδότηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη μετά το μπλακάουτ της 12ης Φεβρουαρίου.

Θεσσαλονίκη διακοπή ρεύματος: Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΔΕΔΔΗΕ έχουν προγραμματίστεί διακοπές ηλεκτροδότησης για σήμερα 13 Φεβρουαρίου σε περιοχές της δυτικής Θεσσαλονίκης.  Ειδικότερα, από τις 08:00 έως τις 10:30 διακοπή ρεύματος θα έχει η περιοχή που περιλαμβάνει τις οδούς Μοναστηρίου, Γιαννιτσών, Δάφνης, Γαλλικού, Χλόης και Καβάλας. Επιπλέον σημειώνεται πως από τις 10:30 έως τις 13:00, διακοπή ηλεκτροδότησης θα έχουν οι καταναλωτές που βρίσκονται μεταξύ των οδών Μοναστηρίου, Γιαννιτσών, Βυζαντίου, 25ης Μαρτίου (Βόσπορος), Αγν. Στρατιώτου και Γ. Κουμαρά.

Αποκαταστάθηκε ωστόσο, η ηλεκτροδότηση στην ανατολική Θεσσαλονίκη μετά το μπλακάουτ που προκλήθηκε το βράδυ της 12ης Φεβρουαρίου στην ευρύτερη περιοχή, καθώς υπήρξε μεγάλη και εκτεταμένη βλάβη σε κεντρική γραμμή ηλεκτροδοτησης, σύμφωνα με το βλαβοληπτικό τμήμα της ΔΕΔΔΗΕ. Το πρόβλημα εντοπίστηκε περίπου στις 20:30 στον Τρίλοφο, στο Κάτω Σχολάρι, στην Επανομή και στη Ν. Μηχανιώνα. Στο σημείο άμεσα έφτασαν συνεργεία της ΔΕΔΔΗΕ και κατάφεραν κατά τη διάρκεια της νύχτας να αποκαταστήσουν την ηλεκτροδότηση στην περιοχή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments