Video

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 104: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 13/2 – Τα χρήματα της Μόνικας δεσμεύονται

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 104: Τι θα δούμε σήμερα Πέμπτη 13/2 – Τα χρήματα της Μόνικας δεσμεύονται
Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 104: Όλα όσα θα δούμε στο σημερινό (13/02/2020) επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1.

Αν ήμουν πλούσιος επεισόδιο 104: Ο Μάνος είναι πολύ κοντά στο να τα ξαναβρεί με τη Σμαράγδα, ενώ ο Θεοχάρης τα φτιάχνει με την Ξένια. Τα χρήματα της Μόνικας δεσμεύονται από τον οργανισμό του λαχνού και εκείνη μαζί με τον Βρανά κάνει ό,τι μπορεί, για να πείσουν τους υπεύθυνους πως το βίντεο που τους έδωσε η Ξένια είναι πλαστό. Η Χριστίνα βρίσκεται σε αδιέξοδο με τη συμπεριφορά του Σωτήρη, την ώρα που εκείνος ετοιμάζεται να επενδύσει στην πρόταση της Μελίνας.

Ο Αλέξης προσπαθεί να πείσει τη Δάφνη να κάνει το ίδιο, όταν ένα περίεργο σημείωμα, που υπόσχεται να της πει αλήθειες για τον άντρα που έχει δίπλα της, τον αποσυντονίζει. Ποιος είναι τελικά ο μυστηριωδώς εξαφανισμένος πατέρας της Δάφνης και τι σχέση μπορεί να έχει μαζί του ο Μπάμπης Μουρούνας;

Τι είδαμε στο προηγούμενο επεισόδιο

Στο χθεσινό επεισόδιο της κωμικής σειράς του ΑΝΤ1 είδαμε πως: Η ερωτική εξομολόγηση του Μουρούνα κάνει έξαλλη τη Μόνικα, ειδικά όταν της αποκαλύπτει ότι σκοπός του είναι να πάρει από τον Βρανά και την εταιρία και τη γυναίκα του. Η Σμαράγδα, μετά από προτροπή του Νικόλα, δεν αφήνει τον Μάνο να φύγει απ’ το σπίτι κι εκείνος της ζητάει να δώσουν μια ευκαιρία στη σχέση τους. Την ίδια ώρα, ο Αλέξης αρχίζει να πείθεται πως η επένδυση που προτείνει η Μελίνα έχει ενδιαφέρον.

Όμως ο Πέτρος είναι αρνητικός με τον Βρανά και το γεγονός πως η Δάφνη παίρνει το μέρος του, δυναμιτίζει πολύ την ατμόσφαιρα. Ο Σωτήρης συνεχίζει να χρησιμοποιεί τη Μελίνα ως μοχλό, για να προκαλέσει τη ζήλια της Χριστίνας, η οποία, με τη στάση του Σωτήρη, παίρνει μια απόφαση για το ένα εκατομμύριο των Μπούμπληδων που βρίσκεται κλειστό στην τράπεζα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments