Ελλάδα

Κρήτη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα στο Τυμπάκι

Κρήτη φωτιά: Πυρκαγιά ξέσπασε σε όχημα στο Τυμπάκι
Κρήτη φωτιά: Δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών, έδρασαν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς.

Κρήτη φωτιά: Πυρκαγιά εκδηλώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2020 από φωτιά που ξέσπασε σε  αυτοκίνητο, συγκεκριμένα στις 1.46 μετά τα μεσάνυχτα, στο Τυμπάκι Κρήτης. Συναγερμός σήμανε στο σημείο, ενώ δύο οχήματα της Πυροσβεστικής με τέσσερις υπαλλήλους του Πυροσβεστικού Κλιμακίου Μοιρών, έπειτα από κλήση που δέχτηκαν, έδρασαν άμεσα για την κατάσβεση της φωτιάς. Επιπλέον σημειώνεται πως προκλήθηκαν μεγάλες ζημίες στο όχημα, ενώ η αιτία που ξέσπασε η φωτιά είναι μέχρι στιγμής, άγνωστή. Ωστόσο διενεργείται σχετική έρευνα και προανάκριση από το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής του Ηρακλείου.

Παράλληλα ένα παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί, πριν λίγες ημέρες στο Ρέθυμνο από φωτιά που εκδηλώθηκε κάτω από άγνωστες συνθήκες σε αυτοκίνητο στην περιοχή του Εσταυρωμένου. Στο σημείο έσπευσαν τρεις πυροσβέστες με ένα όχημα, έπειτα από κλήση που δέχτηκαν, ωστόσο η φωτιά είχε σβήσει πριν την άφιξη των πυροσβεστικών δυνάμεων. Τέλος στο όχημα προκλήθηκαν σοβαρές υλικές ζημιές ενώ προανάκριση για τα αίτια, διενεργεί το Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής του Ρεθύμνου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments