Ελλάδα

Οι τελεταί Μπούκουρας ανέβασαν το post της χρονιάς για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου

Οι τελεταί Μπούκουρας ανέβασαν το post της χρονιάς για τη γιορτή του Αγίου Βαλεντίνου
Οι "Τελεταί Μπούκουρας" δεν θα μπορούσαν να μην κάνουν post ανήμερα της γιορτής του Αγίου Βαλεντίνου. Και φυσικά έγιναν viral.

Τελεταί Μπούκουρας: “Love is in the air” λέει το γνωστό τραγούδι. Σήμερα 14 Φεβρουαρίου 2020, είναι η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου και οι ερωτευμένοι σε όλο τον κόσμο γιορτάζουν. Όλοι όσοι αγαπάνε λοιπόν θα πάρουν σήμερα ένα λουλούδι και μία σοκολάτα και θα τα προσφέρουν στο ταίρι τους.

Από τη μεγάλη αυτή γιορτή δεν θα μπορούσε να λείπουν οι “τελεταί Μπούκουρας”. Πρόκειται για το γραφείο κηδειών που έχει γίνει πολλές φορές viral από το εύστοχο και επίκαιρο marketing τους. Με ένα ποστ στο facebook, οι “τελεταί Μπούκουρας” ευχήθηκαν με το γνωστό τους χιούμορ σε όλους τους ερωτευμένους.

Η φωτογραφία του ποστ απεικονίζει δύο χέρια από σκελετούς να σχηματίζουν μία καρδιά, λόγω της ημέρας. Όμως το μήνυμα που υπάρχει μέσα στην καρδιά δεν είναι και το καλύτερο για τους εορτάζοντες. Το μήνυμα λέει: “14 Φλεβάρη – Θα ‘ρθει ο Χάρος να σας πάρει. Και θα σας φέρει στις ΤΕΛΕΤΑΙ ΜΠΟΥΚΟΥΡΑΣ”.

Δείτε το ποστ που ανέβασαν στο facebook οι “τελεταί Μπούκουρας” για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments