Διεθνή

Ισραήλ επίθεση: Νεκροί τρεις Σύριοι και τέσσερις Ιρανοί μαχητές

Ισραήλ επίθεση: Νεκροί τρεις Σύριοι και τέσσερις Ιρανοί μαχητές
Ισραήλ επίθεση: Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανέφερε ότι πρόκειται για επίθεση της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, πληροφορία που δεν επιβεβαίωσε το ισραηλινό επιτελείο.

Ισραήλ επίθεση: Το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων ανακοίνωσε τουλάχιστον επτά νεκρούς  μαχητές, Σύριους και Ιρανούς, οι οποίοι σκοτώθηκαν στη Συρία κοντά στη Δαμασκό, σε νυχτερινές αεροπορικές επιδρομές που αποδόθηκαν στο Ισραήλ. Ειδικότερα, μεταξύ των θυμάτων είναι τρεις στρατιώτες των συριακών ενόπλων δυνάμεων, καθώς και τέσσερα μέλη των Φρουρών της Επανάστασης, του ιδεολογικού στρατού του Ιράν, διευκρίνισε το Παρατηρητήριο, επισημαίνοντας ότι οι επιδρομές έπληξαν “τμήμα του αεροδρομίου της Δαμασκού”. Η επίθεση εξαπολύθηκε περί τις 23:45 [τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας], σύμφωνα με πηγή προσκείμενη στις συριακές ένοπλες δυνάμεις που επικαλέστηκε το πρακτορεί

Επιπλέον συριακό κρατικό πρακτορείο ειδήσεων SANA μετέδωσε ότι συστοιχίες των συστημάτων αντιαεροπορικής άμυνας των κυβερνητικών δυνάμεων της Συρίας αναχαίτισαν σήμερα πάνω από τη Δαμασκό πολλούς πυραύλους οι οποίοι εκτοξεύθηκαν από τον εναέριο χώρο του τμήματος των Υψιπέδων του Γκολάν που κατέχει το Ισραήλ. Τέλος το Παρατηρητήριο ανέφερε ότι πρόκειται για επίθεση της Πολεμικής Αεροπορίας του Ισραήλ, πληροφορία που δεν επιβεβαίωσε – κατά την πάγια πολιτική του – το ισραηλινό επιτελείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments