Οικονομία

Συνεργασία Κρήτης – Λουξεμβούργου: Σύμπραξη των δύο περιοχών για τον τουρισμό

Συνεργασία Κρήτης – Λουξεμβούργου: Σύμπραξη των δύο περιοχών για τον τουρισμό
Συνεργασία Κρήτης - Λουξεμβούργου: Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε έμφαση στον προσδιορισμό των στόχων και των δράσεων που θα συμβάλλουν στη συνεργασία σε τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο.

Συνεργασία Κρήτης – Λουξεμβούργου: Σύμφωνα με τον επίτιμο πρόξενο του Μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου στο Ηράκλειο, Γιώργο Αεράκη ο οποίος συναντήθηκε σήμερα με την αντιπεριφερειάρχη Ρεθύμνης Μαρία Λιονή, στο πλαίσιο επαφών του με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης, ανέφεραν μεγάλες δυνατότητες συνεργασίας που υπάρχουν σε τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο μεταξύ Λουξεμβούργου και Κρήτης. Ειδικότερα ο κ. Αεράκης αναφέρθηκε στην ιδιαίτερα μεγάλη ελληνική κοινότητα του Λουξεμβούργου, που αποτελείται κυρίως από Έλληνες, που εργάζονται στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή, καθώς και στον Σύλλογο Φίλων Ελλάδος στο Λουξεμβούργο, τονίζοντας παράλληλα τη δραστηριοποίηση του Συλλόγου Φίλων Λουξεμβούργου στην Κρήτη.

Όπως επισημάνθηκε κατά τη συνάντηση προς την κατεύθυνση συνεργασιών Λουξεμβούργου – Κρήτης, κινούνται και οι προσπάθειες της Περιφέρειας Κρήτης. Ο επίτιμος πρόξενος του μεγάλου Δουκάτου του Λουξεμβούργου συναντήθηκε και με το  δήμαρχο Ρεθύμνης Γιώργη Μαρινάκη τον οποίο ενημέρωσε, για τους Έλληνες που ζουν και δραστηριοποιούνται στο Λουξεμβούργο, για τις σχέσεις με το Σύλλογο Φίλων Ελλάδας στο Λουξεμβούργο, το έργο που επιτελεί, αλλά και τις δράσεις του στην Κρήτη. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης δόθηκε έμφαση στον προσδιορισμό των στόχων και των δράσεων που θα συμβάλλουν στην εδραίωση της συνεργασίας σε τουριστικό και πολιτιστικό επίπεδο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments