Πολιτισμός

ADDFestival: Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ADD επιστρέφει τον Μάιο

ADDFestival: Το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ADD επιστρέφει τον Μάιο
ADDFestival: Ένα προπαρασκευαστικό τετραήμερο με συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, ομιλίες και σεμινάρια σε διάφορα σημεία της Αθήνας θα δώσει τη θέση του στο κεντρικό διήμερο event φέρνοντας στην Αθήνα την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρεις indoor και outdoor σκηνές.

ADDFestival: Για σχεδόν μια εβδομάδα τον Μάϊο (25 έως 28 σε διάφορα μέρη και 29-30 στο Πρώην Αεροδρόμιο Ελληνικού) το φεστιβάλ ηλεκτρονικής μουσικής ADD20 έρχεται με ένα πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα μέσα από την εξέλιξη ενός δημιουργικού διαλόγου ανάμεσα στο six d.o.g.s και τη Στέγη του Ιδρύματος Ωνάση. Ανοίγεται στην πόλη, από το ιστορικό κέντρο της Αθήνας ως την παραλία, συσπειρώνοντας όλο σχεδόν το δημιουργικό δυναμικό της ηλεκτρονικής σκηνής της πόλης.

Ένα προπαρασκευαστικό τετραήμερο με συναυλίες, εκθέσεις, προβολές, ομιλίες και σεμινάρια σε διάφορα σημεία της Αθήνας (λεπτομέρειες για όλες τις δράσεις του ADD Week θα ανακοινωθούν σύντομα) θα δώσει τη θέση του στο κεντρικό διήμερο event, που θα ξεκινήσει την Παρασκευή 29 και θα κορυφωθεί το Σάββατο 30 Μαΐου, φέρνοντας στην Αθήνα την αφρόκρεμα της παγκόσμιας dance σκηνής σε τρεις indoor και outdoor σκηνές.

Με καινοτομικό πνεύμα και διάθεση, το ADD20 αφιερώνει μέρος του στην queer κουλτούρα και σε συνεργασία με τις ομάδες από Αθήνα και Λονδίνο, θα εμφανιστούν DJs και παραγωγοί της διεθνούς queer σκηνής που θα συμπράξουν με performers και video artists.

Από τη νέα superstar της σκηνής Charlotte de Witte και ιστορικές φυσιογνωμίες της dance ιστορίας, όπως ο DJ Shadow, μέχρι πρωτοστάτες της queer underground, όπως η Honey Dijon και η Eris Drew, από την disco-gospel ευφορία των Floorplan του Robert Hood στη house εμπειρία που ακούει στο όνομα Apollonia και τον techno καταιγισμό acts όπως η Rebekah και ο Kobosil, το six d.o.g.s και η Στέγη φτιάχνουν ένα πρόγραμμα που καλύπτει ένα ευρύ φάσμα ηλεκτρονικού ήχου μέσα από δεκάδες DJ και live sets.

Τα ονόματα που παίζουν είναι (αλφαβητικά): Alva Noto, Anetha, Apollonia, Charlotte de Witte, Cirkle, DISCOSODOMA Soundsystem, DJ Shadow, Eris Drew, FJAAK, Figkott, Floorplan, Honey Dijon, Jan Blomqvist, Kas:st, Kobosil, Massimiliano Pagliara, Pantha Du Prince, Paula Temple, Rebekah, Volvox κ.ά.

Εισιτήρια από το www.addfestival.gr | EARLY BIRDS: € 29 (Παρασκευή 29 Μαΐου) / € 35 (Σάββατο 30 Μαΐου) / € 59 (διήμερο εισιτήριο) | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 1η ΦΑΣΗ: € 39 (Παρασκευή 29 Μαΐου) / € 44 (Σάββατο 30 Μαΐου) / € 75 (διήμερο εισιτήριο) | ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 2η ΦΑΣΗ: € 44 (Παρασκευή 29 Μαΐου) / € 49 (Σάββατο 30 Μαΐου) / € 85 (διήμερο εισιτήριο) | ΠΟΡΤΑ: € 49 (Παρασκευή 29 Μαΐου) / € 55 (Σάββατο 30 Μαΐου) / € 89 | VIP: € 69 (Παρασκευή 29 Μαΐου) / € 99 (Σάββατο 30 Μαΐου) / € 149 (διήμερο εισιτήριο)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments