Αθλητισμός

ΠΑΟΚ τιμωρία: Ελπίζουν σε αναβολή και εκδίκαση από τη νέα χρονιά οι “ασπρόμαυροι”

ΠΑΟΚ τιμωρία: Ελπίζουν σε αναβολή και εκδίκαση από τη νέα χρονιά οι “ασπρόμαυροι”
ΠΑΟΚ τιμωρία: Οι άνθρωποι των πρωταθλητών ελπίζουν ότι η απόφαση για την υπόθεση της πολυιδιοκτησίας θα γίνει τη νέα σεζόν.

ΠΑΟΚ τιμωρία: Τον τελευταίο καιρό η μάχη του πρωταθλήματος έχει επισκιαστεί από την εισήγηση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ και της Ξάνθης για την υπόθεση πολυιδιοκτησίας. Μπορεί η κυβέρνηση να άλλαξε τον κανονισμό που προέβλεπε αποβολή από το πρωτάθλημα, αλλά το φάσμα της αφαίρεσης βαθμών είναι ορατό.

Αν υπάρξει αφαίρεση βαθμών τότε το πρωτάθλημα αλλάζει ριζικά καθώς η διαφορά που θα έχει να καλύψει ο ΠΑΟΚ θα είναι αρκετά μεγαλύτερη από την τωρινή. Την προσεχή Δευτέρα είναι προγραμματισμένη η εκδίκαση της υπόθεσης από το πειθαρχικό όργανο της Super League. Πριν λίγες ημέρες ο ΠΑΟΚ κατέθεσε αίτημα για ακύρωση του πορίσματος της ΕΕΑ.

Ελπίζουν σε αναβολή τη Δευτέρα

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ελπίζουν ότι θα μπορέσουν να πετύχουν την αναβολή της υπόθεσης. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα να τραβήξει ακόμα περισσότερο το όλο θέμα. Στη Θεσσαλονίκη ελπίζουν ότι η υπόθεση θα έχει ολοκληρωθεί μετά το τέλος του πρωταθλήματος. Με αυτό τον τρόπο θα μπορούν να το διεκδικήσουν μέχρι το τέλος.

Ακόμα και στην περίπτωση που κριθούν ένοχοι, θα επιδιώξουν η τιμωρία να εφαρμοστεί στο επόμενο πρωτάθλημα. Αυτό σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα ξεκινήσει με ένα σημαντικό ντεσαβαντάζ, αλλά το νομικό επιτελείο της ομάδας είναι αποφασισμένο να κάνει τα πάντα για να ντριπλάρει τις διαδικασίες για να μην υπάρχει άμεση απόφαση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments