Αθλητισμός

Πολ Ζορζ Ντεπ Παναθηναϊκός: Στη λίστα του Τσάβι Ρόκα ο Καμερουνέζος

Πολ Ζορζ Ντεπ Παναθηναϊκός: Στη λίστα του Τσάβι Ρόκα ο Καμερουνέζος
Πολ Ζορζ Ντεπ Παναθηναϊκός: Ο έμπειρος ακραίος επιθετικός είναι στη λίστα του Ισπανού τεχνικού διευθυντή.

Πολ Ζορζ Ντεπ Παναθηναϊκός: Η μεταγραφική περίοδος του Ιανουαρίου έκλεισε πριν από μερικές ημέρες. Οι ομάδες έχουν ένα μικρό περιθώριο για ελεύθερους ποδοσφαιριστές μέσα στον Φεβρουάριο. Αυτό δεν σημαίνει ότι αρκετοί σύλλογοι δεν έχουν το μυαλό τους στο καλοκαίρι και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Ο Παναθηναϊκός έχει εξαιρετική πορεία το τελευταίο διάστημα, αλλά ο εχθρός του καλού είναι πάντα το καλύτερο. Ο Γιώργος Δώνης και περισσότερο ο Τσάβι Ρόκα έχουν στο μυαλό τους και την επόμενη σεζόν. Τα τελευταία δυο χρόνια οι “πράσινοι” έχουν καταφέρει να μειώσουν τα χρέη και δεν αποκλείεται να υπάρξει μεγαλύτερη άνεση στα μεταγραφικά το καλοκαίρι.

Παρακολουθεί Ντεπ ο Ρόκα

Μια από τις περιπτώσεις που έχω ξεχωρίσει ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής είναι ο Πολ Ζορζ Ντεπ. Πρόκειται για 27χρονο εξτρέμ από το Καμερούν που τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στα Ευρωπαϊκά γήπεδα. Πριν από λίγες ημέρες έλυσε το συμβόλαιο του με την Βόλσφμπουργκ και είναι ελεύθερος να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Ο Ντεπ ξεκίνησε την καριέρα του στην Οσέρ και οι εξαιρετικές του εμφανίσεις τον έφεραν στη συνέχεια στις Ρεν και Βόλφσμπουργκ. Παρά το εντυπωσιακό ξεκίνημα και το δεδομένο ταλέντο, τα τελευταία 2,5 χρόνια σε Βόλφσμπουργκ, Σεν Ετιέν και Καΐσερισπορ δεν ήταν θετικά για τον διεθνή μεσοεπιθετικό που ψάχνει την ομάδα που θα αναστήσει την καριέρα του. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι αν μείνει ελεύθερος μέχρι το καλοκαίρι τότε οι “πράσινοι” θα κάνουν κίνηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments