Ελλάδα

Κώστας Βουτσάς: Αισιόδοξοι οι γιατροί – Ανταποκρίνεται στη θεραπεία

Κώστας Βουτσάς: Αισιόδοξοι οι γιατροί – Ανταποκρίνεται στη θεραπεία
Κώστας Βουτσάς: Αργή αλλά σταθερή παραμένει η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού. Οι γιατροί περιμένουν τις επόμενες μέρες να συνέλθει.

Κώστας Βουτσάς: Σύμφωνα με την κόρη του ηθοποιού, Σάντρα, η οποία μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, οι θεράποντες γιατροί του νοσοκομείου Αττικόν είναι αισιόδοξοι για την κατάσταση της υγείας του Κώστα Βουτσά.  

Συγκεκριμένα, ανέφερε ότι  «έχουν σταματήσει τη χορήγηση του φαρμάκου της καταστολής που σημαίνει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες περιμένουν να αρχίσει να συνέρχεται. Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και λειτουργούν μόνα τους, αλλά δεν θέλουν να κάνουν κάτι απότομα ή γρήγορα…».

Η Σάντρα Βουτσά εξήγησε πως έχει χορηγηθεί στον πατέρα της φαρμακευτική αγωγή ανάλογη με εκείνη που δίνεται σε έναν ασθενή πριν από ένα χειρουργείο:

«Βεβαίως όταν σε βάζουν σε καταστολή φαντάζομαι αυτή η δόση είναι πολύ μεγαλύτερη. Δεν μπορείς να ξυπνήσει αμέσως, αλλά σιγά, σιγά θα αρχίσει να ξυπνάει» ανέφερε, προσθέτοντας: «Ήδη κάποια όργανα έχουν αρχίσει και ανταποκρίνονται, αλλά θέλουν να είναι σίγουροι, να μην κάνουν κάτι ούτε απότομα, ούτε γρήγορα που να έχει αρνητικά αποτελέσματα. Αφήνουν τον ίδιο τον οργανισμό να τους δείξει πως πρέπει να κινηθούν». 

Όπως είπε, οι γιατροί είναι αρκετά αισιόδοξοι και η κατάσταση της υγείας του αγαπημένου ηθοποιού είναι «αργά σταθερή, αλλά αυτό είναι καλό γιατί δείχνει ότι ανταποκρίνεται στη θεραπεία. Έχει λίγη, αλλά σταθερή βελτίωση κάθε μέρα, που για την ηλικία του είναι πολύ σημαντικό». Υπενθυμίζεται, ότι ο γνωστός ηθοποιός, Κώστας Βουτσάς, εισήχθη στο νοσοκομείο το μεσημέρι της Παρασκευής ύστερα με σοβαρή λοίμωξη του αναπνευστικού, και νοσηλεύεται διασωληνωμένος στην εντατική.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments