Ελλάδα

Ρόδος «Blue Star 2»: Τέλος ταλαιπωρίας για τους 249 επιβάτες

Ρόδος «Blue Star 2»: Τέλος ταλαιπωρίας για τους 249 επιβάτες
Ρόδος «Blue Star 2»: Τέλος στην ταλαιπωρία των επιβατών καθώς το πλοίο κατάφερε να δέσει στο λιμάνι του νησιού.

Ρόδος «Blue Star 2»: Στο λιμάνι της Ρόδου κατέπλευσε τελικά στις 18:50 το απόγευμα το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Blue Star 2» που λόγω των ισχυρών ανέμων που επικρατούσαν στη θαλάσσια περιοχή δεν μπορούσε να προσεγγίσει από το πρωί στο σημείο και παρέμενε σε ασφαλές αγκυροβόλιο.

Το πλοίο αφού αποβιβάσει επιβάτες και οχήματα αναμένεται να αναχωρήσει για τον προορισμό του και τη συνέχιση του δρομολογίου του. Στο πλοίο επέβαιναν 249 επιβάτες, 70 ΙΧ οχήματα, 75 φορτηγά και 7 δίκυκλα. Το «Blue Star 2» είχε αναχωρήσει χθες το απόγευμα από το λιμάνι του Πειραιά για Σύρο, Πάτμο,Λέρο, Κάλυμνο, Κω, Ρόδο.

Προβλήματα και στον αέρα

Θυμίζουμε ότι  νωρίτερα, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών, πρόβλημα αντιμετώπισε και μία πτήση της Αegean. Η πτήση της Αegean OA204 με προορισμό τη Ρόδο δεν κατάφερε να προσγειωθεί και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα.

Μάλιστα, το αεροσκάφος έκανε τρεις προσπάθειες για προσγείωση στο αεροδρόμιο «Διαγόρας», αλλά χωρίς επιτυχία. Όπως ήταν αναμενόμενο το συμβάν ταλαιπώρησε δεκάδες επιβάτες, οι οποίοι δεν έφτασαν ποτέ στον προορισμό τους και αναγκάστηκαν να επιστρέψουν στην Αθήνα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments