Video

Κώστας Δόξας Best Friend’s Fear: Ο γνωστός τραγουδιστής τους “χάλασε” τη φάρσα

Κώστας Δόξας Best Friend’s Fear: Ο γνωστός τραγουδιστής τους “χάλασε” τη φάρσα
Κώστας Δόξας Best Friend’s Fear: Ο τραγουδιστής δεν άργησε να καταλάβει ότι του έχουν στήσει πλάκα.

Κώστας Δόξας Best Friends Fear: Άλλη μια Παρασκευή ο Σάββας Πούμπουρας και η ομάδα του “τρομοκράτησε” μερικούς διάσημους φίλους του. Αρκετοί έχουν περάσει δύσκολες ώρες στο Best Friend’s Fear, αλλά ο Κώστας Δόξας δεν είναι ανάμεσα σε αυτούς. Ο γνωστός τραγουδιστής χρειάστηκε λίγο χρόνο για να καταλάβει ότι του κάνουν φάρσα.

Το στόρι της φάρσας ήταν το εξής: Ο Άκης Δείξιμος είχε κανονίσει μία φωτογράφιση με τον αδερφό του, Κώστα, στο εργαστήριο μιας φαρμακοβιομηχανίας. Οι κανόνες ασφαλείας ήταν αυστηροί όμως ο απρόσεκτος υπάλληλος που συνάντησε ο Κώστας δεν τους γνώριζε και πολύ καλά. Τα πράγματα, όμως, δεν εξελίχθηκαν έτσι όπως περίμεναν, καθώς ο Κώστας Δόξας εντόπισε τις κρυφές κάμερες που είχαν τοποθετηθεί στον χώρο.  «Όταν μου είπαν να φέρω εσένα για φάρσα, λέω “παιδιά, είστε σίγουροι; Δεν παίζει…”», του είπε ο Σάββας Πούμπουρας.

Κώστας Δόξας: Σύντομο βιογραφικό

Ο Κώστας Δόξας έχει γεννηθεί στην Αθήνα και συγκεκριμένα στον Χολαργό. Από μικρό παιδί του άρεσε πολύ η μουσική κι έτσι οι γονείς του πήραν την απόφαση και τον έγραψαν στη σχολή του Δημήτρη Τυπάλδου για να μάθει κιθάρα. Το ίδιο και τον αδερφό του, Άκη Δείξιμο. Ο Κώστας τότε ήταν 8-9 χρονών και σταμάτησε νωρίς τα μαθήματα (ενώ ο Άκης τα συνέχισε) διότι δεν είχε την απαραίτητη υπομονή. Εκεί όμως συμμετείχε και στην παιδική χορωδία όπου έκανε τα πρώτα του “τραγουδιστικά” βήματα και μπόρεσε να καλλιεργήσει το αυτί του.

Τραγούδησαν στην Πορτογαλία, όπου έλαβαν και το πρώτο βραβείο σε Διεθνές φεστιβάλ τραγουδιού της Unicef, στο Ηρώδειο (τον “Ζορμπά”, με μαέστρο τον Μίκη Θεοδωράκη), τραγουδήσαμε το “Άξιον εστί” στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά και συχνά έκαναν συναυλίες σε μεγάλα θέατρα. Έχει ασχοληθεί και με το ποδόσφαιρο, παίζοντας σε τοπική ομάδα του Μοσχάτου. Λίγο πριν σταματήσει την μπάλα, ξεκίνησε να εργάζεται ως τραγουδιστής.

Η πρώτη του εμφάνιση ήταν στην Λέρο, το Πάσχα του 1995. Ένα χρόνο μετά έκανε και την πρώτη του εμφάνιση σε νυχτερινό κέντρο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Ρεξ με τον Νότη Σφακιανάκη.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments