Ζώδια

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [15/02/20]

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλα τα ζώδια το Σάββατο [15/02/20]
Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (15/02/20).

Αστρολόγος: Οι προβλέψεις για όλους σήμερα, Σάββατο (15/02/20). Αστρολόγος Σήμερα είναι Σάββατο, ημέρα που την κυβερνά ο Κρόνος. Από τη θέση του στον Αιγόκερω οικοδομεί ένα νέο σύστημα για τη ζωή σας. Ασχοληθείτε κι εσείς με αυτό, η εποχή ενδείκνυται για να το επεξεργαστείτε. Ο Κρόνος βρίσκεται στον Αιγόκερω λίγο περισσότερο από δύο χρόνια. Θα βγει από εκεί τον Δεκέμβριο και θα περάσει στον Υδροχόο, όπου θα παραμείνει δυόμιση χρόνια. Στο μεταξύ, φροντίστε να έχετε βάλει σε σειρά τα θέματά σας. Ο Κρόνος θα ρίξει και μια πρώτη σύντομη ματιά στον Υδροχόο από 23 Μαρτίου μέχρι 1η Ιουλίου.

Σήμερα σχηματίζεται το τελευταίο Τέταρτο Σελήνης στον Σκορπιό. Μετά από μια αίσια όψη του με τον Κρόνο, θα μπει σε κενό πορείας. Θα έχετε το υπόλοιπο του απογεύματος για να το απολαύσετε ανέμελοι. Αργότερα η Σελήνη θα περάσει στον Τοξότη, προετοιμάζοντας εσάς και την ατμόσφαιρα για μια ευχάριστη Κυριακή. Το Σάββατο θα αισθάνεστε καλύτερα από χθες, τόσο συναισθηματικά όσο και σωματικά.Θα θελήσετε να βρίσκεστε με φίλους ή ανθρώπους που σας ενδιαφέρουν. Θα έχετε αρκετά πράγματα να συζητήσετε σχετικά με τα γεγονότα των τελευταίωνημερών. Σήμερα μπορεί να προκύψει μια ήπια αγχωτική κατάσταση, που θα σχετίζεται με ένα παιδί. Θα προκαλέσει μια σοβαρή συζήτηση ή αλλαγή στα σημερινά σας σχέδια.

Μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα γεγονότα της μέρας, θα σχετίζονται με έναν άντρα στο ζώδιο των Διδύμων, του Ζυγού ή του Υδροχόου. Οι άνδρες θα επικοινωνούν καλύτερα με τους άντρες. Όσοι από εσάς αντιμετωπίζετε δυσκολίες ή ανησυχίες που σχετίζονται με τη δουλειά σας, θα πρέπει να επανεξετάσετε την κατάσταση: Είναι πιθανό να έχετε μη ρεαλιστικούς φόβους ή να μην βλέπετε τα πραγματικά προβλήματα στο χώρο εργασίας σας. Είναι πολύ σημαντικό να μην χαραμίσετε τις ευνοϊκές τάσεις της μέρας με συγκρούσεις και διαφωνίες, γιατί δεν θα σας βγει σε καλό.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Κριού, του Λέοντα και του Τοξότη:

Σήμερα θα είστε πολύ συναισθηματικοί και ευαίσθητοι. Αυτό μπορεί να σας κάνει μελαγχολικούς ή επιλεκτικούς στην επικοινωνία με τους άλλους. Κατά τη διάρκεια της μέρας μπορεί να βιώσετε ευχάριστες προσωπικές εμπειρίες, αρκεί να είστε ξεκάθαροι και ανοιχτοί με τους ανθρώπους γύρω σας… Χωρίς ψέματα, χωρίς προσπάθειες χειραγώγησης ή άλλα κρυφά κίνητρα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Ταύρου, της Παρθένου και του Αιγόκερω:

Το Σάββατο μπορείτε να περιμένετε σημαντική πρόοδο στις προσωπικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Η μέρα θα είναι ευνοϊκή για ερωτικές εμπειρίες, για συναντήσεις και για νέες γνωριμίες. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ σημαντική, γι’ αυτό αξιοποιήστε κάθε ευκαιρία για να γνωρίσετε άτομα με διαφορετικά ενδιαφέροντα.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια των Διδύμων, του Ζυγού και του Υδροχόου:

Σήμερα θα είστε σε θέση να κάνετε σημαντικές συζητήσεις και να πετύχετε σημαντικές οικονομικές συμφωνίες ή αποφάσεις. Το Σάββατο θα σας εκπλήξει με διάφορα απροσδόκητα γεγονότα. Μπορεί ωστόσο να έχετε προβλέψει την εξέλιξη κάποιων από αυτών.

Εσείς που γεννηθήκατε στα ζώδια του Καρκίνου, του Σκορπιού και των Ιχθύων:

Το Σάββατο είναι καλή μέρα για να προγραμματίσετε και να ολοκληρώσετε εργασίες σημαντικές για το σπίτι σας. Μπορεί επίσης να σχεδιάσετε τα καθήκοντά σας για την επόμενη εβδομάδα. Σήμερα μπορεί να έχετε διάφορες επαφές με παιδιά ή γυναίκες, που ζουν σε άλλο σπίτι ή άλλη χώρα. Οι οικονομικές σας σχέσεις με τους άλλους εξελιχθούν θετικά και μπορεί να προσθέσετε και κάποιο μικρό ποσό στον προϋπολογισμό σας.

πηγή: astro-live.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments