Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στην οδό Μοναστηρίου

Θεσσαλονίκη: Αιματηρή συμπλοκή στην οδό Μοναστηρίου
Θεσσαλονίκη: Γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Θεσσαλονίκη: Απόπειρα ληστείας κατήγγειλαν στην αστυνομία δύο άτομα από το Πακιστάν τα οποία μεταφέρθηκαν τραυματισμένα, από αιχμηρό αντικείμενο, σε εφημερεύον νοσοκομείο. Σύμφωνα με την αστυνομία, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, δύο Πακιστανοί κατήγγειλαν επίθεση από ομοεθνείς τους, με σκοπό την ληστεία, στην οδό Μοναστηρίου. Στο σημείο βρίσκονται αστυνομικές δυνάμεις και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Υπενθυμίζεται πως στις αρχές του μήνα, στην οδό Μοναστηρίου, σύμφωνα με το voria.gr εκτυλίχθηκαν σκηνές… φαρ ουέστ περίπου στις 21:00, στη Θεσσαλονίκη.  Άγνωστοι που φέρονται να επέβαιναν σε μοτοσικλέτα σταμάτησαν έξω από βιοτεχνία ενδυμάτων, άνοιξαν πυρ κατά της βιτρίνας της και ακολούθως τράπηκαν σε φυγή.

Από τους πυροβολισμούς δεν υπήρξε τραυματισμός, παρά το γεγονός πως μέσα στο κατάστημα υπήρχαν άνθρωποι. Επί τόπου έσπευσαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και άμεσα ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών. Στο πλαίσιο αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί έχουν ήδη προχωρήσει σε προσαγωγές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments