Αθλητισμός

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον αγώνα της Πέμπτης

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Οι σκέψεις του Μαρτίνς για τον αγώνα της Πέμπτης
Ολυμπιακός Άρσεναλ: Τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στον κρίσιμο αγώνα της Πέμπτης, με τον Πέδρο Μαρτίνς να καταστρώνει τα πλάνα του για τη πρώτη μάχη ενάντια στην Άρσεναλ.

Ολυμπιακός Άρσεναλ: Μετά την εμφατική νίκη το Σάββατο επί του Πανιωνίου, οι “Ερυθρόλευκοι” ξεκινούν σήμερα τη προετοιμασία τους για τη μονομαχία της Πέμπτης και την αναμέτρηση με την Άρσεναλ. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν κόντρα στους “Κανονιέρηδες” να κάνουν το πρώτο βήμα για τη πρόκριση στους “16” του Europa League διατηρώντας απόρθητη την έδρα τους.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς χθες βράδυ βρέθηκε στο Λονδίνο προκειμένου να δει από κοντά την Άρσεναλ βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Ο Πορτογάλος είδε τους Λονδρέζους να επικρατούν της Νιούκασλ με το ευρύ 4-0, σκορ το οποίο διαμορφώθηκε εν πολλοίς στα τελευταία λεπτά του αγώνα, με τους “Κανονιέρηδες” να πετυχαίνουν στο φινάλε δύο τέρματα.

Επιστρέφοντας στην Ελλάδα, ο Μαρτίνς αναμένεται στη σημερινή προπόνηση να εξηγήσει στους ποδοσφαιριστές του το πλάνο που έχει στο μυαλό του, το οποίο θεωρεί πως μπορεί να προκαλέσει προβλήματα στην ομάδα του Μικέλ Αρτέτα. Αγωνιστικά ο Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με σύστημα 4-3-3 τοποθετώντας στον χώρο του κέντρου τους Μπουχαλάκη – Καμαρά – Γκιγιέρμε δίνοντας έμφαση στη σωστή κυκλοφορία της μπάλας και το κλείσιμο των χώρων. Στην άμυνα η συνταγή δεν αλλάζει με τους Ομάρ, Μπα, Σεμέδο και Τσιμίκα να ξεκινούν μπροστά από τον Ζοζέ Σα.

Όσον αφορά την επιθετική γραμμή, ο Πορτογάλος σκέφτεται πως θα απαρτιστεί, με τους Ελ Αραμπί και Βαλμπουενά να μοιάζουν σίγουροι. Από εκεί και πέρα η τρίτη θέση παραμένει για την ώρα ανοιχτή, με τον Μασούρα να συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες να βρεθεί στους αρχικούς έντεκα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments