Ελλάδα

OPEN TV: Οι αποκλεισμοί Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης από το κύπελλο “πληγώνουν” το κανάλι

OPEN TV: Οι αποκλεισμοί Μπαρτσελόνα – Ρεάλ Μαδρίτης από το κύπελλο “πληγώνουν” το κανάλι
OPEN TV: Η αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ισπανικού κυπέλλου δείχνει να μην πιάνει τόπο στο κανάλι με τους ιθύνοντες να χάνουν απουσία των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης από τα τελικά της διοργάνωσης.

OPEN TV: Άλλα αποτελέσματα περίμεναν οι ιθύνοντες του καναλιού άλλα τελικά βλέπουν. Το “άνοιγμα” του OPEN TV στον αθλητισμό και την αγορά των τηλεοπτικών δικαιωμάτων του ισπανικού κυπέλλου φαίνεται πως δεν φέρνει να αναμενόμενα νούμερα τηλεθέασης. Πριν από λίγο καιρό το κανάλι ανακοίνωσε την απόκτηση των δικαιωμάτων του Copa Del Rey προσφέροντας στους τηλεθεατές της δημόσιας τηλεόρασης την ευκαιρία να δουν ελεύθερα τις μεγαλύτερες ομάδες του ισπανικού ποδοσφαίρου να μάχονται για το τρόπαιο του κυπέλλου.

Η κίνηση απόκτησης των δικαιωμάτων έγινε απόλυτα στοχευμένη από τους ιθύνοντες του καναλιού, οι οποίοι περίμεναν πως η παρέλαση αστέρων θα έδινε έξτρα ώθηση στα νούμερα τηλεθέασης του σταθμού. Οι “μικροί” της Ισπανίας ωστόσο βάλθηκαν να χαλάσουν τα σχέδια του καναλιού, καθώς τα μεγαθήρια γνώρισαν νωρίς τον αποκλεισμό αφήνοντας τη διεκδίκηση του τροπαίου σε ομάδες που θα σπανίως φθάνουν ως το τέλος της διαδρομής.

Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης, Ατλέτικο Μαδρίτης και Σεβίλλη αποχαιρέτησαν πρόωρα τη διοργάνωση αφήνοντας την στα χέρια των Γρανάδα, Μιράντες, Σοσιεδάδ και Μπιλμπάο. Για πρώτη φορά ύστερα από δέκα χρόνια Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα δεν θα είναι στην τελική τετράδα του Κυπέλλου Ισπανίας. Έτσι Λιονέλ Μέσι, Εντέν Αζάρ και οι υπόλοιποι μεγάλοι αστέρες θα δουν τον τελικό από τον καναπέ του σπιτιού τους. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments