Διεθνή

Τουρκία πυροβολισμοί: Πανικός σε σχολείο – Ένοπλος άνοιξε πυρ

Τουρκία πυροβολισμοί: Πανικός σε σχολείο – Ένοπλος άνοιξε πυρ
Τουρκία πυροβολισμοί: Ο δράστης, σύμφωνα με τη Hurriyet, είναι υπάλληλος του Γυμνασίου, ενώ μετά την πράξη του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει.

Τουρκία πυροβολισμοί: Χαμός σε σχολείο της Άγκυρας σήμερα, όταν ένας άνδρας πυροβόλησε και τραυμάτισε τον διευθυντή του σχολείου, ενώ στη συνέχεια φέρεται να αποπειράθηκε να βάλει τέλος στη ζωή του με το ίδιο όπλο. Σύμφωνα με πληροφορίες της Hurriyet, ο δράστης είναι ο Μουράτ Εκιντζί, υπάλληλος του σχολείου. Ο άνδρας αυτός επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του τον διευθυντή του Γυμνασίου Martyr Velit Bekdaş, Σεραφετίν Αλί Γκιουρουλέρ και μετά αρκετή ώρα κατά την οποία λογομαχούσαν έντονα έβγαλε όπλο και τον πυροβόλησε.

Το εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου έδρασε άμεσα, αφού με το που ακούστηκε ο πυροβολισμός απομάκρυνε όλους τους μαθητές από τους χώρους του σχολείου.

Η αστυνομία έσπευσε στο σημείο, αλλά ο δράστης δεν ήθελε να παραδοθεί και έστρεψε το όπλο στον εαυτό του. Ο διευθυντής και ο δράστης μεταφέρθηκαν και οι δύο στο νοσοκομείο. Ο διευθυντής φαίνεται να έχει διαφύγει το κίνδυνο, ενώ ο δράστης παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Οι τοπικές αρχές διαβεβαίωσαν με ανακοίνωση τους ότι κανένας μαθητής δεν έπαθε το παραμικρό, ενώ ανέφεραν ότι έχει ήδη ξεκινήσει έρευνα για να αποσαφηνιστούν οι συνθήκες του περιστατικού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments