Lifestyle

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Σε ένα νησί μαζί της

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Σε ένα νησί μαζί της
Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Το ξανθό μοντέλο με τις ιδανικές αναλογίες που γνωρίσαμε από το πέρασμά της στο Survivor και έκτοτε έχει καταφέρει να εδραιωθεί στις συνειδήσεις μας.

Ελισάβετ Δοβλιατίδου: Φτιαγμένη για τα δύσκολα η Ελισάβετ! Η ξανθιά καλλονή γεννήθηκε στη Ρωσία όμως από μικρή ηλικία μαζί με τους γονείς της μετακόμισαν μόνιμα στην Ελλάδα όπου και εγκαταστάθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Από την εφηβική της ηλικία το ύψος της και τα όμορφα χαρακτηριστικά του προσώπου της πρόδιδαν πως η Ελισάβετ αργά ή γρήγορα θα έπαιρνε τον δρόμο του μόντελινγκ.

Οι σπουδές της στο σχέδιο μόδας ήταν το στοιχείο που θεμελίωσε τη παρουσία της στον χώρο, με την Ελισάβετ δειλά δειλά να ξεκινά τις φωτογραφίσεις και πατά με μικρά αλλά σταθερά βήματα στον δρόμο της επιτυχίας. Το 2017 η συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ ήρθε να την συστήσει στο ευρύ κοινό. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα το ξανθό μοντέλο έχει μείνει χαραγμένο στο μυαλό χιλιάδων ανδρών που το απαθανάτισαν σε κάθε του στιγμή μέσω της τηλεοπτικής οθόνης.

Στο Survivor δεν κατάφερε να διακριθεί ωστόσο η παρουσία της στο ριάλιτι είναι σαφές πως έπαιξε σημαντικό ρόλο στην εκτόξευση της τηλεθέασης. Έναν χρόνο αργότερα ήρθε το Nomands να επιβεβαιώσει πως η Ελισάβετ είναι ένα “αντράκι” σε μορφή κούκλας που λατρεύει να παλεύει τις δυσκολίες και να ζει τις προκλήσεις. Πέραν τον ριάλιτι η Ελισάβετ έχει να παραθέσει αρκετές δουλειές στο χώρο του μόντελινγκ και ένα προσωπικό Instagram που… ζαλίζει!

Οι εκπληκτικές της αναλογίες, το θεσπέσιο μπούστο της σε συνδυασμό το καλλίγραμμο κορμί της προκαλούν ζαλάδες! Μια ματιά στο Instagram μπορεί να πείσει και τον πιο αυστηρό κριτή!

Ας μιλήσει λοιπόν η εικόνα

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments